NO

  /  

ENG
Kongsberg Jazzfestival. Hvert år i uke 27.
5.-8. juli 2017

Konsertinfo

08.07.2017
18:00
Kirketorget
795,-

TOTO

Et av verdens mestselgende band står på scenen på Kirketorget lørdag kveld under Kongsberg Jazzfestival!

 TOTO har gjennom fire tiår vært et av verdens mest suksessrike og etterspurte band, og de har solgt utrolige 40 millioner plater. Bandet hadde sin største kommersielle suksess på 1980-tallet med udødelige hits som ”Hold the Line”, ”Rosanna”, ”Africa” og ”Stop Loving You” – låter som fortsatt roterer tungt på radio den dag i dag.

Bandmedlemmene i TOTO har hatt en sjelden sterk innflytelse på den moderne pophistorien: De ulike bandmedlemmene har til sammen bidratt på over 5000 (!) plateinnspillinger som samlet har solgt over en halv milliard plater. Disse innspillingene har totalt sanket inn imponerende 225 Grammy-nominasjoner. Medlemmene av Toto har hver for seg samarbeidet med navn som Michael Jackson, Steely Dan, Santana, Stevie Wonder, Elton John, Miles Davis, Eric Clapton, Paul McCartney – og lista over kredible artister fortsetter i det nesten uendelige.

TOTO satte tidlig en skyhøy standard for studiolyd og plateproduksjon, i tillegg til at alle musikerne er teknisk briljante instrumentalister. I 2015 kom bandet ut med sin første plate på over ti år, og viste nok en gang at de er et band i verdensklasse!

 Velkommen til en magisk kveld med allsang og sommerstemning! 

 NB! Det vil lanseres én artist til på Kirketorget denne kvelden. 

 Dørene åpner kl. 18.00.
18-års aldersgrense, ingen vergeordning på dette arrangementet.