INFORMASJON OM BILLETTER OG FESTIVALPASS

Du kan kjøpe billetter til enkelte konserter, festivalpass eller dagspass på festivalens nettside. Festivalpass gir deg tilgang til alle konsertene, så lenge det er ledig kapasitet.

ENKELTBILLETTER OG FESTIVALPASS KAN KJØPES PÅ TICKETMASTER HER.

FESTIVALPASS OG ANDRE TYPER BILLETTPASS

Hvis du allerede har kjøpt eller vurderer å kjøpe festivalpass eller dagspass til Kongsberg Jazzfestival, er det noen praktiske ting som er viktig å vite om. Vi håper at denne informasjonen vil hjelpe deg å planlegge besøket ditt på festivalen vår.

FESTIVALPASS: Festivalpass gir deg adgang til alle konsertene under hele festivalen. Du vil være garantert adgang til konsertene på hovedscenen vår, Kirketorget. I tillegg er det holdt av et antall plasser for de med festivalpass på alle klubbscenene.

DAGSPASS: Dagspass gir deg tilgang til alle konsertene på den valgte dagen, inkludert hovedscenen og klubbscenene, så lenge det er ledig kapasitet.

PASS OG PRIORITET: Det er førstemann til mølla-prinsippet som gjelder, men vi gir prioritet til våre gjester med dagspass og festivalpass ved inngangen til konsertene. Så lenge man er ute i god tid, vil man som regel komme inn på konsertene uten problem.

Ved utsolgte konserter er det følgende plassgaranti for innehavere av festival- og dagspass: 

SpillestedPlassgaranti for pass
Christians Kjeller 30
Energimølla 50
Gamle Norge 100
Privat Bar 30
Argus 30
Smeltehytta 50
Kongsberg Kirke 80
Kongsberg Musikkteater 70
Sølvsalen 25
jh

SLIK BYTTER DU FRA BILLETT TIL ARMBÅND:

For å få tilgang til konsertene, må du bytte passet ditt til et armbånd i jazzbutikken vår FØR du går på konsert.

Dette armbåndet og en gyldig billett (elektronisk eller fysisk) må fremvises ved inngangen til konsertene.

GAMLE NORGE-PASS: Hvis du har et Gamle Norge-pass, kan du bytte det inn i et armbånd både i jazzbutikken og ved inngangen til spillestedet.

MUSIKKTEATERET ELLER SØLVSALEN: Hvis du skal på konsert i Kongsberg Musikkteater eller Sølvsalen, må du hente ut en plassbillett fra billettpunktet i foajeen. Plassbillettene vil være tilgjengelige 1 time før konserten starter.

ALDERSGRENSER

Aldersgrensene for våre spillesteder varierer. Du finner mer informasjon om dette på forsiden vår og på eventsidene på Ticketmaster.

RULLESTOLBRUKERE

Billetter for rullestolbrukere og ledsagere kan kjøpes via Ticketmaster.

Hvis konsertlokalet har egne rullestolplasser, kan du velge denne billettkategorien når du kjøper billett på nett. Du kan ta med deg en eller flere ledsagere gratis til alle våre konserter ved å fremvise et gyldig ledsagerbevis.

LEDSAGER

For å hente ut en ledsagerbillett hos Ticketmaster må du kjøpe en ordinær billett samtidig og velge billettkategorien «ledsager». Ledsagerbeviset må fremvises ved ankomst, ellers vil full billettpris bli avkrevet.

ER DET TRYGT Å KJØPE BILLETTER UTENOM OFFISIELLE UTSALGSTEDER?

Vi anbefaler at du alltid kjøper billetter via offisielle utsalgssteder. Falske eller ugyldige billetter vil bli avvist ved inngangen til konsertene, uavhengig av kjøperens «gode tro». Forsøk på salg av billetter via festivalens sosiale medier vil bli slettet.

REFUSJON OG BYTTING AV BILLETTER

Vær oppmerksom på at vi ikke kan refundere eller bytte billetter som allerede er kjøpt, så det er viktig å være sikker på at du velger riktige billetter før du fullfører din bestilling av billetter. Hvis et arrangement blir avlyst for eksempel på grunn av Covid-19-restriksjoner, vil publikum få pengene sine tilbake, men Ticketmasters billettgebyr vil ikke bli refundert, kun selve billettprisen.