Billetter

Kongsberg jazzfestival tilbyr ulike pass og enkeltbilletter til alle konsertene. For mer informasjon, se nedenfor.
Billetter til alle årets konserter kan kjøpes på www.ticketmaster.no eller på tlf 815 33 133. Billettsalget stenger en time før konsertstart.

ER JEG GARANTERT INNGANG MED PASS?

For kjøpte festivalpass er det holdt av plasser på alle konserter. Førstemann til mølla gjelder, og det er prioritert inngang for våre gjester med festivalpass/dagspass. Denne gjelder fra det er annonsert at “dørene åpner” på den enkelte konsert. Vi garanterer plass på alle konsertene på vår hovedscene Kirketorget.

Ved utsolgte hus, garanterer vi følgende (dette antallet kommer først inn når dørene åpner):

 • Christians Kjeller – 30 plasser
 • Energimølla – 50 plasser
 • Gamle Norge – 100 plasser
 • Laagendalsmuseet – 20 plasser
 • Kirketorget – Alle
 • Kongsberg Kirke – 100 plasser
 • Kongsberg Musikkteater – 100 plasser
 • Magazinet – 50 plasser
 • Smeltehytta – 50 plasser
 • Sølvsalen – 25 plasser
 • Privat – 30 plasser

BILLETTER TIL BÅND
Festivalpass og dagspass må byttes i armbånd før de kan benyttes. Dette gjøres i salgsboden i Festivalgata før du går på konsert.

BILLETTBOD

Under festivalen får du i tillegg kjøpt billetter i våre salgsboder på Kirketorget (18-23) og i Festivalgata (10-22). For å være på den sikre siden oppfordrer vi flest mulig til å kjøpe billetter på forhånd, da vi ikke kan garantere ledige billetter ved konsertstart.

BILLETTER I DØRA – KUN KORT/VIPPS
Dersom konserten ikke er utsolgt, vil det være mulig å kjøpe billetter i døra.

Konsertstedene tar kun betaling med kort i døra. Eneste unntak er Laagendalsmuseet, hvor man kun kan betale via VIPPS-nummer 25249.

BIZZY
Festivalen samarbeider med Bizzy om å gi ungdom i alderen 13-21 år rabatterte billetter. Last ned Bizzy-appen og se hvilke konserter du får rabatt på!

INNSLIPP
Publikum med pass slippes inn først innenfor fastsatte kvoter de ulike spillestedene. Deretter slippes publikum med enkeltbillett inn. Dersom det er ledig kapasitet etter dette, slippes resterende med pass inn, og deretter akkrediterte/funksjonærer.

BARNIVALEN
Billetter kjøpes via Ticketmaster, i våre salgsboder eller ved inngang. Vi anbefaler å kjøpe billetter i god tid før Barnivalparken åpner da det erfaringsmessig er stor pågang til disse arrangementene. Barn under 2 år kommer inn gratis på Barnivalen (dvs. født etter 3-6.7.2017). Voksne kommer kun inn i følge med barn!

ALDERSGRENSE
Festivalens aldersgrense er 18 år – men med noen unntak nevnt nedenfor.

Konserten som blir arrangert på Gamle Norge har aldersgrense 20 år. På Kirketorget vil det bli satt opp et eget rusfritt område uten aldersgrense – i samarbeid med vår generalsponsor TechnipFMC. På området vil det være egne toaletter og salg av alkoholfri drikke. På det øvrige konsertområdet er det 18 års aldersgrense. Foreldre som ønsker å være sammen med sine barn på rusfritt område må også kjøpe billett til dette området.

RULLESTOLBRUKER/ LEDSAGER
Billetter til rullestolbrukere kjøpes på telefon 815 33 333/22828197. Mot framvisning av gyldig ledsagerbevis kan du ta med deg en ledsager gratis på alle våre konserter. NB! Ved konserter på Musikkteateret må ledsager hente ut egen billett fra Ticketmaster. Denne må fremvises sammen med ledsagerbeviset. Ta kontakt med ett av våre billettutsalg dersom du har festivalpass eller dagspass og skal ha med deg ledsager inn på konsert på Kongsberg Musikkteater.

ER DET TRYGT Å KJØPE BILLETTER UTENOM OFFISIELLE UTSALGSSTEDER?
Svaret er nei. Kjøp alltid billetter via offisielle utsalgssteder. Selv om billetten kan se ekte ut kan den være manipulert og dette vil først vise seg ved inngangen til konserten. Falske/ugyldige billetter vil bli avvist, uavhengig av kjøperens “gode tro”. Forsøk på salg av billetter via festivalens sosiale media kanaler vil bli slettet.

REFUNDERING OG BYTTING AV BILLETTER
Det er viktig å forsikre seg om at man har valgt riktige billetter før billettreservasjonen bekreftes. Kongsbergjazz kan ikke refundere billetter som allerede er kjøpt eller bytte disse mot andre billetter.

JAZZ IS MORE // ARTISTER

SJEKK UT VÅRE ANDRE ARTISTER

JAZZ IS MORE // SPONSORER

VÅRE GODE SAMARBEIDSPARTNERE

JAZZ IS MORE //

NYHETSBREV

Ved å registrere deg godtar du at vi kontakter deg på epost. Eposten din blir kun benyttet ifm. Kongsberg Jazzfestival.