Barnivalen

Barnivalen er vår egen festival i festivalen for de yngre. En musikalsk, morsom og mangfoldig festival laget for, av og med barn og unge. 

Illustrasjon av figurer som spiller i et jazzorkester: Revedama, Trompetfuglen, Bassfyren, Frosken og Trommekisen.

Programmet for 2024 er klart! Artistene er på plass, så du kan gå inn på de enkelte dagene og se hvem som er med. I tillegg til mange konserter, så blir det workshops, The Flying Seagulls, ansiktsmaling, hoppeslott, og mye moro! Og så skal vi ha en stor Åpningsfest!

Følg oss gjerne på Facebook eller abonnér på nyhetsbrev (scroll helt nederst på siden), så er du sikker på at du får med deg de viktigste eventene.

Dette er en tegning av en bass
Barnivalparken
torsdag 4. juli / Kl: 11:00

Barnivalen torsdag 2024

Barnivalparken
fredag 5. juli / Kl: 11:00

Barnivalen fredag 2024

Barnivalparken
lørdag 6. juli / Kl: 11:00

Barnivalen lørdag 2024

Mer informasjon om Barnivalen

Hvert år fyller vi Barnivalparken med konserter, gøyale aktiviteter, verksteder med musikk og sang, hoppeslott, teater og god stemning!

Barnivalen holder til på Kvarten, en av Kongsbergs fineste perler ned mot Lågen. Barnivalen byr på spennende aktiviteter, teaterforestillinger og konserter med musikk av høy kvalitet som et sentralt element. Deriblant jazz, selvfølgelig.

De fleste arrangementene er utendørsarrangement, og passer for både besteforeldre og barnevogner.

Noen av arrangementene kan være særlig rettet mot bestemte aldersgrupper, men alle kan selvsagt delta uansett. Barn under to år kommer gratis inn på Barnivalen. 

På forestillinger med liten kapasitet får barna slippe inn først. Dersom barnet har behov for å ha med seg følge, forsøker vi å legge til rette for dette.

På Barnivalen kommer voksne kun inn i følge med barn. (PS: Voksne må også ha billett)

Barnivalen er et alkohol- og røykfritt arrangement. Det er mulig å kjøpe både mat og drikke, eller ta med eget.

Barnivalen har eksistert siden 1977. Hvert år har vi flere tusen besøkende til Barnivalen, som gjør den til en av landets eldste og største barnefestivaler.