Barnivalen

Barnivalen er våre egen festival i festivalen for de yngre. En musikalsk, morsom og mangfoldig festival laget for, av og med barn og unge. 

2023 byr på et knallprogram for de yngste under Kongsberg Jazzfestival. Hør bare her:

Storbritannias nye superstjerne, Kongsbergs egen Viggo Venn opptrer på Barnivalen på torsdag, mens MGP Junior-vinneren fra 2022, William, opptrer fredag. Du kan lese mer om Barnivalen-programmet 2023 ved å klikke på lenkene under.

Barnivalparken
torsdag 6. juli / Kl: 11:00

Barnivalen torsdag

Barnivalparken
fredag 7. juli / Kl: 11:00

Barnivalen fredag

Barnivalparken
lørdag 8. juli / Kl: 11:00

Barnivalen lørdag

Mer informasjon om Barnivalen

Hvert år fyller vi Barnivalparken med konserter, gøyale aktiviteter, verksteder med musikk og sang, hoppeslott, teater og god stemning!

Barnivalen holder til på Kvarten, en av Kongsbergs fineste perler ned mot Lågen. Barnivalen byr på spennende aktiviteter, teaterforestillinger og konserter med musikk av høy kvalitet som et sentralt element. Deriblant jazz, selvfølgelig.

De fleste arrangementene er utendørsarrangement, og passer for både besteforeldre og barnevogner.

Noen av arrangementene kan være særlig rettet mot bestemte aldersgrupper, men alle kan selvsagt delta uansett. Barn under to år kommer gratis inn på Barnivalen. 

På forestillinger med liten kapasitet får barna slippe inn først. Dersom barnet har behov for å ha med seg følge, forsøker vi å legge til rette for dette.

På Barnivalen kommer voksne kun inn i følge med barn. 

Barnivalen er et alkohol- og røykfritt arrangement. Det er mulig å kjøpe både mat og drikke, eller ta med eget.

Barnivalen har eksistert siden 1977. Hvert år har vi flere tusen besøkende til Barnivalen, som gjør den til en av landets eldste og største barnefestivaler.