torsdag 04.07.24
Kirketorget

Cezinando / Lemaitre / Synne Vo

Denne torsdagen blir en festkveld på Kirketorget! Cezinando, Lemaitre og Synne Vo sørger for skikkelig god stemning!

Konsertstart: 19:00 Pris enkeltbillett: 795,-

Cezinando:

En samlet musikkpresse og en stadig voksende fanskare har
applaudert Cezinandos unike musikalske univers helt siden han slapp debuten «Cez 4 Prez» som 16-åring. Med utgivelser som «Noen ganger og andre» og «Et godt stup i et grunt vann», “Samtidig” og rykende ferske “Sprengkulde”, har han for alvor befestet sin posisjon som en kraft å regne med på den norske musikkscenen.


Cezinando har preget hitlister og radiobølger, og har blitt belønnet med en rekke priser, blant annet Spellemann i kategoriene Årets Tekstforfatter, Årets låtskriver, Årets Urban, samt Årets Album. Han har også markert seg som en enestående liveartist, og har tatt konsertgjengere landet over med storm med sine eksplosive show. Han har stått på landets største festivalscener og spilt for fulle hus landet over.

“Cezinando er virkelig noe av det mest kreativt spennende vi har i Norge, nesten uavhengig av kulturuttrykk. Denne konsertbilletten kunne kosta 10.000 kroner, og det hadde vært verdt det,” skrev NRKs anmelder da og trillet til seks på terningen.

Dette er et bilde av Cezinando

Lemaitre:

Lemaitre slipper «RED» EP på alle plattformer 9 februar 2024.

To år er gått siden duoen bak Lemaitre, Ulrik Denizou Lund og Ketil Jansen, slapp det kritikerroste albumet «Substellar». Bakteppet til platen var covid, isolasjon, og det å stoppe opp for første gang på ti år. Forhindret fra å reise tilbake til sitt studio og hjem i Los Angeles, skapte Lemaitre et album som fikk Dagbladet til å trille terningkast fem og si «takk gud for lockdown!», mens Aftenposten like godt trilte terningen til 6 og døpte det «årets beste electronika-album» i Norge. Platen ble også belønnet med spellemannsnominasjon.

De siste to årene har Lemaitre gjenopptatt turnèlivet, og på scenen på Kirketorget så vil vi få møte en gjeng på 10 musikere!

«Mens Substellar handlet om stillstand og isolasjon, handler Techno Sapien om det diametralt motsatte. Å kompromissløst omfavne nuet, og rett og slett ikke få nok av det vi en gang tok for gitt!»

Dette er et bilde av Lemaitre

Synne Vo:

Synne Vo har vært listet på NRK P1 og P3, og blitt nominert som Årets nykommer (2021) og Årets artist (2022) på P3 Gull. Som låtskriver smalt det da hun var med å skrive den mest spilte låten på radio; Chris Holstens «Smilet i ditt eget speil» (2021). Sangen vant Årets låt på Spellemann og P3 Gull, samt Årets verk – Populærmusikk og Årets mest spilte låt på Musikkforleggerprisen i 2022.

Gjennom låter som «Heime» og «Seksten» har hun tatt oss tilbake til bygda der hun vokste opp, der hun ble formet og der hun med sine egne ord fikk lov til å være ung og dum, og sjukt naiv. Og det er liten tvil om at Synne Vo, har truffet publikum med sine fengslende og nære poplåter.

– Det handler om å sette ord på en historie eller en følelse med veldig få linjer. Man skriver kanskje om noe som er sagt tusen ganger før, men prøver å få en ny vinkling på det, og hvis man er heldig finner man en overraskende vri eller punchline. Det er som å pusle puslespill, og det liker jeg veldig godt, sier Synne om å skrive låter.

Bilde av Synne Vo

Synne Vo: Kl 19:00

Lemaitre: Kl. 20:15

Cezinando: Kl. 21:45

Aldersgrense:

Aldersgrense på Kirketorget er 18 år. Gyldig ID må fremvises. Vergeordning for ungdom under 18 år, i følge med edru voksen over 25 år, maks to per verge. Vergeskjema må leveres inn digitalt på forhånd. Vi anbefaler ikke mindreårige på konsertene, da konsertene på Kirketorget først og fremst er en fest for voksne.

Vergeskjema kan fylles ut her. 

Det er strengt vakthold på Kirketorget som passer på at skjenkeregler overholdes, og det er nulltoleranse for brudd på disse.

Portene på Kirketorget åpner kl 18.00, konserten begynner kl 19.00.

Andre artister

Skavangertun sykehjem
Torsdag 4. juli / Kl: 12:00

Gulljazz 2024

Gratis
Kongsberg kirke
Søndag 30. juni / Kl: 19:00

Kongsberg Storband og Anne-Carolyn Schlüter: Duke Ellington’s Sacred Concert

Privat Bar
Fredag 5. juli / Kl: 16:00

Ved porten til stillhetens skog: Et møte med Stian Carstensen og Lars Elling

Bildet er av 1624
Privat Bar
Torsdag 4. juli / Kl: 20:00

1624

Dette er et bilde av Swing'it
Privat Bar
Lørdag 6. juli / Kl: 16:00

Swing’it

Smeltehytta
Lørdag 6. juli / Kl: 14:30

Avanthagen: Marlies Debacker + Inga Stenøien + Moberg/Lien