Under 18 år?

Er du under 18 år, men vil dra på festival? Vi har løsningen!

Festivalen foregår på ulike spillesteder i byen og derfor er det også forskjellige regler som gjelder angående aldersgrenser.

På Kirketorget vil det bli satt opp et eget rusfritt område med anbefalt aldersgrense 13 år – i samarbeid med vår generalsponsor TechnipFMC. På området vil det være egne toaletter og salg av alkoholfri drikke. Vi tillater foreldre å ta med yngre barn, men understreker at dette er en voksenkonsert med alkoholservering og mye lyd. Foreldre som ønsker å være sammen med sine barn på rusfritt område må også kjøpe billett til dette området. På det øvrige konsertområdet er det 18 års aldersgrense.

Ellers er det fri aldersgrense på følgende spillesteder:

  • Kongsberg Musikkteater
  • Sølvsalen
  • Kongsberg kirke
  • Smeltehytta
  • Galleri Åkern

Vil du ha med deg barn på konsert, er det bare hyggelig hvis artist, spillested og musikk er ”barnevennlig”. Er du i tvil, ta gjerne kontakt med oss. Barn under 12 år kommer gratis inn på konserter uten aldersgrense (ikke Barnivalen) under forutsetning av ledig kapasitet.

Dersom du ønsker å ha med deg et barn inn på konsert med plassbillett må det løses egen billett (med mindre barnet sitter på fanget)

Hvem spiller på Kirketorget? 

Torsdag 04.07.2019
Ms. Lauryn Hill, Jamie Cullum & Ane Brun

Fredag 05.07.2019
Sigrid & Madrugada

Lørdag 06.07.2019
Highasakite & Alan Walker

 

I tillegg blir vår årlige barnefestival arrangert, Barnivalen
For mer informasjon – LES HER