06.07.2019 KL.19:00
Kirketorget
KR. 750,-

Alan Walker + Highasakite

Kongsberg Jazzfestival presenterer to suksesshistorier som avslutter lørdagen på Kirketorget

Alan Walker

Alan Walker blir trolig identifisert med sin mørke maske, men hans talent og påvirkning på norsk og internasjonal musikk er ikke til å unngå. 21-åringen fra Bergen ga nylig ut sin siste singel, «Different World» og er nå klar for å la musikken skinne i Kongsberg sammen med Kongsberg Jazz.

Som regel blir det snakket om tusen eller millioner når man nevner antall ganger en låt eller video har blitt avspilt, men i Alan Walkers univers opererer han i billion-klassen. Et antall det er vanskelig for de fleste av oss å forstå. Gjennom hans karriere som én av verdens største navn i musikken, har han delt scene med blant annet Rihanna og Justin Bieber over lengre løp, produsert den 10. mest avspilte låten i 2016 (Faded) og delt musikken sin over 500 ganger på scener i alle verdens hjørner.

Kongsberg står for tur og du kan nå være vitne til å høre hits i verdensklasse, som «All Falls Down», «Alone» og «Sing Me to Sleep» som tidligere har blitt spilt på festivaler som Cochella, Tomorrowland og Lollapalooza – for å nevne noen.
Alan blir ikke alene på Kirketorget denne lørdagen, hvor det blir holdt en dobbelkonsert sammen med folkefavoritten, Highasakite – som tidligere denne uken ble annonsert til festivalen.

 


Highasakite

Fullsatt Oslo Spektrum, et flertall Spellemanns-priser og millioner av streams og radioavspillinger er noe av historikken til folkefavoritten Highasakite, som returnerer til Kongsberg Jazz 2019.

Etter å ha toppet den norske radiolisten i tre uker på rad med «Elastic State of Mind» og delt ytterlige tre singler fra deres kommende fjerde album, «Uranium Heart» er Highasakite tilbake for fullt.

Med tidligere album som «Camp Echo» og «Silent Treatment» har Highasakite allerede bevist at de mestrer albumformat, hvor sistnevnte lå på VG-lista i over hundre uker – noe som den gang slo alle rekorder! Nydelige «Mexico» er den siste låta som ble sluppet til det kommende albumet som er å høre fra 1. februar 2019.

Èn ting er sikkert: vi gleder oss stort til å kunne gjenoppleve en av landets mest populære liveband på Kirketorget sammen med verdenskjente Alan Walker.

 

 

Aldersgrense/TechnipFMC Teengig-område

På Kirketorget vil det bli satt opp et eget rusfritt område med anbefalt aldersgrense 13 år – i samarbeid med vår generalsponsor TechnipFMC. På området vil det være egne toaletter og salg av alkoholfri drikke. Vi tillater foreldre å ta med yngre barn, men understreker at dette er en voksenkonsert med alkoholservering og mye lyd. Foreldre som ønsker å være sammen med sine barn på rusfritt område må også kjøpe billett til dette området.

 

FESTIVALPASS 2019 | Pris: 3 395,-Gir adgang til alle festivalens konserter alle dager, forutsatt kapasitet. Billetten byttes inn i armbånd i vår salgsbod utenfor Quality Hotel Grand. Alle med festivalpass er sikret inngang på konsertene på Kirketorget. KJØP
FESTIVALPASS
2019 HER
JAZZ IS MORE // ARTISTER

SJEKK UT VÅRE ANDRE ARTISTER

Last ned årets nye festival-app!

I år lanserer vi en ny festival-app for både iPhone og Android-mobiler.

I appen kan du bla gjennom programmet, lagre favoritter og lytte til årets artister.

Dersom du åpner for push-varsler vil du blant annet kunne motta eksklusive tilbud i løpet av festivalen.

Klikk her for å laste ned til iPhone, eller her for å laste ned Android-versjonen.

JAZZ IS MORE // SPONSORER

VÅRE SPONSORER

3.-6. JULI 2019
JAZZ IS MORE //

NYHETSBREV

Ved å registrere deg godtar du at vi kontakter deg på epost. Eposten din blir kun benyttet ifm. Kongsberg Jazzfestival.