06.07.2019 KL.18:00
Kirketorget
KR. 750,-

Alan Walker + Highasakite

Vi gleder oss stort til å kunne gjenoppleve et av landets mest populære liveband på Kirketorget sammen med verdenskjente Alan Walker

Alan Walker

Som regel blir det snakket om milliarder når man nevner antall ganger en låt eller video har blitt avspilt, men i Alan Walkers univers opererer han i billionklassen.

Alan blir trolig identifisert med sin mørke maske, men hans talent og påvirkning på norsk og internasjonal musikk er ikke til å unngå. 21-åringen fra Bergen kommer til Kongsberg og du kan nå være vitne til å høre hits i verdensklasse, som «All Falls Down», «Alone» og «Sing Me to Sleep». 

 


Highasakite

Fullsatt Oslo Spektrum x 2, et flertall Spellemanns-priser og millioner av streams og radioavspillinger er noe av historikken til folkefavoritten Highasakite.

Etter å ha toppet den norske radiolisten i tre uker på rad med «Elastic State of Mind» og mottatt strålende anmeldelser fra sitt fjerde album, «Uranium Heart» er Highasakite tilbake for fullt. Vi kan med stor glede presentere et av landets mest populære liveband til Kirketorget, under årets Kongsberg Jazzfestival. 

 

 

Dørene åpnes ca kl. 18:00
Konsertstart, Highasakite: 20:00
Konsertstart, Alan Walker: 22:30
Aldersgrense: U18 & 18+

Ledsager med ledsagerbevis: trenger kun å kjøpe en plassbillett og betaler kun billettavgiften. Kontakt Ticketmaster Norge for nærmere informasjon.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aldersgrense/TechnipFMC Teengig-område

På Kirketorget vil det bli satt opp et eget rusfritt område med anbefalt aldersgrense 13 år – i samarbeid med vår generalsponsor TechnipFMC. På området vil det være egne toaletter og salg av alkoholfri drikke. Vi tillater foreldre å ta med yngre barn, men understreker at dette er en voksenkonsert med alkoholservering og mye lyd. Foreldre som ønsker å være sammen med sine barn på rusfritt område må også kjøpe billett til dette området.

 

Er du mellom 13 og 21 år? Sjekk ut Bizzy!

Ungdom bosatt i Buskerud i alderen 13-21 år får gjennom Bizzy kjennskap til et bredt kulturtilbud, og mulighet til å benytte seg av dette til en akseptabel pris gjennom rabatterte billetter. Formålet er å øke ungdommens bruk av lokale og regionale kulturtilbud. Bizzy skal også stimulere til flere, mer varierte og relevante tilbud for målgruppa. Bizzys viktigste funksjon er å gi relevant informasjon om hva som skjer for ungdom i fylket.

Opplev kultur, vær bizzy!

 

 

FESTIVALPASS 2023 | Pris: 3 405-Gir adgang til alle festivalens konserter alle dager, forutsatt kapasitet. Billetten byttes inn i armbånd i vår salgsbod utenfor Quality Hotel Grand. Alle med festivalpass er sikret inngang på konsertene på Kirketorget. KJØP
FESTIVALPASS
2023 HER
JAZZ IS MORE // ARTISTER

SJEKK UT VÅRE ANDRE ARTISTER

JAZZ IS MORE // SPONSORER

VÅRE GODE SAMARBEIDSPARTNERE

JAZZ IS MORE //

NYHETSBREV

Ved å registrere deg godtar du at vi kontakter deg på epost. Eposten din blir kun benyttet ifm. Kongsberg Jazzfestival.