04.07.2019 KL.19:00
Kirketorget
KR. 690,-

Jamie Cullum + TBA

Publikumsfavoritten Jamie Cullum vender tilbake til Kongsberg Jazzfestival

Fra Seoul til Sao Paulo, FujiRock til Glastonbury og fra Hamburg til Hollywood – vi ønsker å bringe den verdensvante Jamie Cullum tilbake til Kirketorget. 
 
Etter hans store suksess i 2003 med platen «Twentysomething» har Jamie Cullum tatt verden med storm. To Golden Globe, to BRIT Awards, en Grammy Award og med en hel andre masse priser og nominasjoner regnes Cullum som tidenes mest suksessfulle britiske jazzartist. 
 
Sammen med hans eksepsjonelle utgivelser har Cullum skrevet musikk for West End i London og BBC for å nevne noen. Han er nå aktuell med sitt egne prisbelønte ukentlige show for BBC Radio 2, som er den høyest rangerte stasjonen i Europa. 
 
I 2013 kom Cullums sjette album «Momentum» og han er nå aktuell med en cover utgivelse fylt med julesanger. Det er tydelig at han fremdeles kan sjarmere og imponere. Cullum har solgt over ti millioner plater på verdensbasis, og er med dette Storbritannias mestselgende jazzartist gjennom tidene. Selv om hans hovedsjanger faller innenfor jazz, appellerer han like mye til de som liker pop og rock, og omtales ofte som en moderne Frank Sinatra. 
 
Vi er stolte og glade for å endelig kunne melde at den drivende gode entertaineren igjen gjester Kongsberg! 
 

Aldersgrense/TechnipFMC Teengig-område

På Kirketorget vil det bli satt opp et eget rusfritt område med anbefalt aldersgrense 13 år – i samarbeid med vår generalsponsor TechnipFMC. På området vil det være egne toaletter og salg av alkoholfri drikke. Vi tillater foreldre å ta med yngre barn, men understreker at dette er en voksenkonsert med alkoholservering og mye lyd. Foreldre som ønsker å være sammen med sine barn på rusfritt område må også kjøpe billett til dette området. På det øvrige konsertområdet er det 18 års aldersgrense.

 

Uptown Funk…

Uptown Funk – Mark Ronson ft. Bruno Mars. We had about 30mins left and jammed this out. The rising bassline into the chorus is where it's at for me in this one. Oh yeah, and I once again got confused for Bruno Mars the other day. Firstly, he would never have bedhead like that. Secondly, all short men do not look the same. I’ve got a brand new cover coming tomorrow… any guesses? jamiecullum.lnk.to/songsociety

Publisert av Jamie Cullum Torsdag 20. desember 2018

JAZZ IS MORE // ARTISTER

SJEKK UT VÅRE ANDRE ARTISTER

Last ned årets nye festival-app!

I år lanserer vi en ny festival-app for både iPhone og Android-mobiler.

I appen kan du bla gjennom programmet, lagre favoritter og lytte til årets artister.

Dersom du åpner for push-varsler vil du blant annet kunne motta eksklusive tilbud i løpet av festivalen.

Klikk her for å laste ned til iPhone, eller her for å laste ned Android-versjonen.

JAZZ IS MORE // SPONSORER

VÅRE SPONSORER

3.-6. JULI 2019
JAZZ IS MORE //

NYHETSBREV

Ved å registrere deg godtar du at vi kontakter deg på epost. Eposten din blir kun benyttet ifm. Kongsberg Jazzfestival.