Under 18? Vi har løsningen!

Er du under 18 år, men har lyst til å dra på festival? Da har vi flere gode løsninger for deg.

 

Festivalen foregår på ulike spillesteder i byen og derfor er det også forskjellige regler som gjelder angående aldersgrenser.

På Kirketorget vil det bli satt opp et eget rusfritt område med anbefalt aldersgrense 13 år – i samarbeid med vår generalsponsor TechnipFMC. På området vil det være egne toaletter og salg av alkoholfri drikke. Vi tillater foreldre å ta med yngre barn, men understreker at dette er en voksenkonsert med alkoholservering og mye lyd. Foreldre som ønsker å være sammen med sine barn på rusfritt område må også kjøpe billett til dette området. På det øvrige konsertområdet er det 18 års aldersgrense.

Ellers er det fri aldersgrense på følgende spillesteder:

  • Kongsberg Musikkteater
  • Sølvsalen
  • Kongsberg kirke
  • Smeltehytta
  • Galleri Åkern

Vil du ha med deg barn på konsert, er det bare hyggelig hvis artist, spillested og musikk er ”barnevennlig”. Er du i tvil, ta gjerne kontakt med oss. Barn under 12 år kommer gratis inn på konserter uten aldersgrense (ikke Barnivalen) under forutsetning av ledig kapasitet.

Dersom du ønsker å ha med deg et barn inn på konsert med plassbillett må det løses egen billett (med mindre barnet sitter på fanget)

 

Hvem spiller på Kirketorget? 

 

[event id=»14307″]

[event id=»11915″]

[event id=»12032″]

 

Er du mellom 13 og 21 år? Sjekk ut Bizzy!

Ungdom bosatt i Buskerud i alderen 13-21 år får gjennom Bizzy kjennskap til et bredt kulturtilbud, og mulighet til å benytte seg av dette til en akseptabel pris gjennom rabatterte billetter. Formålet er å øke ungdommens bruk av lokale og regionale kulturtilbud. Bizzy skal også stimulere til flere, mer varierte og relevante tilbud for målgruppa. Bizzys viktigste funksjon er å gi relevant informasjon om hva som skjer for ungdom i fylket.

Opplev kultur, vær bizzy!

 

Hvilke konserter inngår Bizzy?

 

[event id=»15319″]

[event id=»15051″]

[event id=»14307″]

[event id=»11915″]

[event id=»12032″]

 

 

I tillegg blir vår årlige barnefestival arrangert, Barnivalen
For mer informasjon – LES HER