NO

  /  

ENG
Kongsberg Jazzfestival. Hvert år i uke 27.
4.-7. juli 2018

For presse / akkreditering

Akkreditering

Vi tar nå imot søknad om presseakkreditering. Når søknaden er behandlet vil du få svar fra oss på epost og evt. på SMS. Epost/SMS vil også bli benyttet til å informere om relevant informasjon for presse under festivalen. Det er derfor viktig at du oppgir riktig e-post adresse og mobilnummer i søknadsskjemaet!

Søknadsfrist for presseakkreditering er 15. juni. Vi ber om forståelse for at vi av kapasitetsmessige årsaker må føre en stram akkrediteringspolitikk. Journalister som er under 18 år får i utgangspunktet ikke presseakkreditering, men kan få tilgang på publikums-området ved særlig søknad. Vi vurderer ikke søknader fra frilansere. Dersom du kan dokumentere oppdrag fra et media, ber vi deg å sende søknad via oppdragsgiver.

Link til søknadsskjema for presseakkreditering

Ønskes flere personer akkreditert fra samme medie, send i tillegg en generell gruppesøknad med alle navn til media@kongsbergjazz.no.

Alle søknader om gjesteakkreditering utenom presse sendes til gjest@kongsbergjazz.no.

Pressesenteret

Pressesenteret er i år flyttet til 2. etg på Magazinet (kurssenteret til Grand Hotell , og er bemannet onsdag til lørdag under festivalen (10-18). Her henter presse sin akkreditering, her vil pressekonferansene finne sted og for presse vil det være mulighet for arbeidsplass, wifi og kaffe under festivalen. 

Festivalfoto

Festivalfotografene våre tar bilder under Kongsberg Jazzfestival – disse lastes opp på festivalens flickr-sider. Kontakt pressesenteret for å avklare retningslinjer rundt bruk av disse bildene.