Christians Kjeller er komplett!

Kongsberg Jazzfestival foregår på ulike spillesteder i byen, blant annet Christians Kjeller. Hos Christians Kjeller finner du Kongsbergs hyggeligste bakgård, deres helt egne mikrobryggeri og musikk med fokus på blues. På disse konsertene er det satt 20 års aldersgrense (fri aldersgrense på Poesioasen).

 

Bli enda bedre kjent med Christians Kjeller
Kongsberg Jazzfestival er en festival som blir arrangert i og av Kongsberg. I denne miniserien ønsker vi å fremme spillestedene og vise hvem de er under og utenfor festivalsesong. Si hei til Christians Kjeller, vi tok en prat med daglig leder, Wenche Berntsen. 

 

ULF MYRVOLD MED XOLISWA TOM

Spellemannsnominerte Ulf Myrvold skal løfte taket i bakgården på Christians Kjeller under årets festival

Direkte fra Cape Town i Sør Afrika kommer sangerinnen Xoliswa Tom som sammen med spellemannsnominerte Ulf Myrvold skal løfte taket i bakgården på Christians Kjeller under årets festival. Sist Ulf spilte på på Christians Kjeller under Kongsberg Jazzfestival ble det satt publikumsrekord. 

 

BUSK, ERIKSEN & SJØSTRØM

Gjør det klar for en forrykende kveld i byens fineste bakgårdsrestaurant

Fra New Orleans, på kryss og tvers gjennom Mississippi, og til Memphris – har Vidar Busk, Daniel Eriksen og Stig Sjøstrøm nærmest blitt tatt i mot som helter, både av publikum og lokale musikere. Trioens musikk gjenspeiles i bandets landevei – sammen har de servert musikk med en dyp forankring i sørstatens bluestradisjoner, ispedd Memphis rock’n roll og New Orleans R&B.

 

POESIOASEN: FRIDA ÅNNEVIK

Frida Ånnevik er en av våre fineste artister i grenselandet pop/vise/jazz

Frida Ånnevik har etablert seg som en viktig norsk stemme i dagens musikklanskap. Med fire utgivelser bak seg har Frida høstet lovord og gode kritikker, og ikke minst gjort seg fortjent til tre Spellemannspriser, side om side med sterke navn som Stein Torleif Bjella, Kari Bremnes og Ole Paus for å nevne noen.

 

RICK ESTRIN & THE NIGHTCATS

Til alle blues entusiaster, USAs aller fremste bluesband gjester Christians Kjeller

Amerikanske Rick Estrin & The Nightcats er et firedelt elektrisk blues band som kan defineres som en ekte underholdningsmaskin. Ledet av den fabelaktige frontfiguren og Blues Award-vinner Rick Estrin og vår egen nordmann i besetningen. 

 

POESIOASEN: JONAS FJELD

‘Engler i sneen’ er ikke alt her i livet, men for mange av oss betyr bildet av de ordene noe helt spesielt.

Etter en musikalsk ungdomstid på brune kneiper og støvete danselokaler har den folkekjære rockepoeten, Jonas Fjeld skrevet og sunget låter som sitter dønn fast i den norske folkesjela. 

 

RED HOT

Vi kan garantere et godt, solid og ikke minst underholdende show

Red Hot er noe av et unikum i norsk musikkliv. Gjennom snart 14 år har spillejobbene blitt mange, og mange har lagt sin elsk på dette bandet. Gjetordet går om dette ellevehodete musikalske udyret med opprinnelse i Romsdal.

JAZZ IS MORE // ARTISTER

SJEKK UT VÅRE ANDRE ARTISTER

Last ned årets festival-app!

Lag ditt eget festivalprogram, hør på musikken, lagre dine favoritter og sikre deg billetter til dine favorittkonserter.

Om du har fjordårets app trenger du kun å oppdatere til 2019-versjonen!

Klikk her for å laste ned til iPhone, eller her for å laste ned Android-versjonen.

JAZZ IS MORE // SPONSORER

VÅRE SPONSORER

1.-4. JULI 2020
JAZZ IS MORE //

NYHETSBREV

Ved å registrere deg godtar du at vi kontakter deg på epost. Eposten din blir kun benyttet ifm. Kongsberg Jazzfestival.