Vi søker etter praktikanter

I samarbeid med Norske Kulturarrangører har vi gleden av å tilby et praktikantprogram for bra folk som ønsker å lære mer om arrangementer, og festivaler spesielt.  

Som praktikant får du delta i et bredt spekter av festivalens arbeidsområder, for eksempel arenaproduksjon, scenearbeid, backstage, bar, catering, transport, sikkerhet og salgsarbeid. 

Det meste av arbeidet vil innebære den praktiske delen av festivalens produksjon. På den måten får du som praktikant en unik mulighet til å jobbe i kulissene, og få kunnskap om hva som kreves for å arrangere en festival. 

Du får jobbe sammen med festivalens ansatte, crew og frivillige i 10 dager i produksjonsperioden 01.07.2023 – 10.07.2023. Det vil også gjennomføres et møte i forkant av produksjonsperioden.  

Krav til å bli med i praktikantprogrammet:

  • Du er 18-26 år (når programmet starter), og du har stor arbeidskapasitet. 
  • Du håndterer jobbing under press. 
  • Du er oppmerksom på hva som trengs å gjøres.  
  • Det er også en fordel om du er lærevillig og over gjennomsnittlig interessert for å jobbe med festival eller store arrangementer. 

Vi tilbyr:

  • En unik læringsmulighet og erfaring, mat og drikke alle dagene du jobber, overnatting med enkel standard dersom det er nødvendig.
  • Etter gjennomført praksis vil du motta kursbevis og honorar på kr. 5000. 

Søknadsfrist: 12 april.  

Digitale intervjuer avholdes i perioden 13.-20. april. Du får beskjed om du har fått plass innen utgangen av april. 

Klikk her for søknadsskjema.