Ragnhild + Kongsberg = ♥

Hvor stort festivalsavn har du akkurat nå?
Jeg savner først og fremst konserter og live musikk! Mangel på festival etterlot et stort tomrom i min sommer i fjor. Jeg er samtidig glad for at det fortsatt er seks måneder til årets festival går av stabelen – den tiden trenger vi for å forberede en god og trygg festivalopplevelse for både publikum, musikere og funksjonærer. Men fy søren, som jeg gleder meg til å kunne gjennomføre en festival til sommeren – så blir det spennende å se i hvilken målestokk det blir.

Sterkeste festivalopplevelse?
Umulig å plukke ut én opplevelse! På Kongsberg er det jo summen av konsertene, atmosfæren, spillestedene og folka som til sammen blir det unike som er Kongsberg Jazzfestival. Hvis jeg skal trekke frem noen konsertopplevelser må det være intimkonserten med Valkyrien & Fredrik Høyer i det runde amfiet vi satte opp på scenen i gamle Kongsberg kino. Det var en utrolig sterk opplevelse. Det var ellers på Kongsberg at jeg åpnet ørene mine for jazz av det friere slaget; har hatt mange opplevelser som har satt spor både på Smeltehytta og i steikende sol i Naufgården fra da Avanthagen pleide å bli holdt her. Av de større folkefest-konsertene på Kirketorget, kommer jeg nok ikke unna Stevie Wonder i jubileumsåret 2014.

Kongsberg + Ragnhild = Nyinnflyttet og nyforelsket<3.  Flyttelasset kom 22. desember og nå bor vi midt i winter wonderland. Selv om jeg har jobbet i Kongsberg før, så er det noe helt annet å bo her. Når jeg går rundt i byen så blir jeg slått i bakken av hvor fint det faktisk er her, det er så mye potensiale i denne byen! Nå gleder jeg meg til litt mer normale dager, hvor bylivet åpner igjen. Det første jeg kommer til å gjøre da er å dra på konsert på Mølla, garantert. 

Hva er din guilty pleasure når det gjelder musikk?
Eurovision! Jeg må alltid se den internasjonale finalen. Og jeg kan briljere med kunnskap om one hit wonders fra 90-tallet på quiz, hehe.