Ønsker du å spille på Kongsberg Jazz?

Utenom vårt ordinære program har vi konserter på scenene Jazzboksen og Festivalgata – her arrangerer vi gratis konserter hele dagen under hele festivalen.

Disse to scenen gir mulighet for studenter, semiprofesjonelle og amatører til å spille konsert for et nytt, bredt publikum. Her presenteres det nyskapende, utfordrende musikk av dyktige up and coming musikere i en intim og uformell ramme. Viktigheten i en slik arena mener vi er stor; dette er en arena som kan være med på å bygge opp nye jazz-spirer sammen med deres prosjekter og konstellasjoner. 

Ønsker du å spille?

Spillejobber i Jazzboksen/Festivalgata gir artistakkreditering for den dagen artisten/bandet spiller. Artistakkreditering gir tilgang til festivalens ordinære konsertprogram (forutsatt ledig kapasitet).Artist som evt. spiller konserter flere dager på en eller begge disse scenene kan, etter avtale med festivalen, få dekket overnatting på festivalcamp.

For spørsmål vedrørende Jazzboksen/Festivalgata kan sendes til jazzgata@kongsbergjazz.no

Søknad for eventuell spillejobb kan sendes inn her.

JAZZ IS MORE // ARTISTER

SJEKK UT VÅRE ANDRE ARTISTER

Last ned årets festival-app!

Lag ditt eget festivalprogram, hør på musikken, lagre dine favoritter og sikre deg billetter til dine favorittkonserter.

Om du har fjordårets app trenger du kun å oppdatere til 2019-versjonen!

Klikk her for å laste ned til iPhone, eller her for å laste ned Android-versjonen.

JAZZ IS MORE // SPONSORER

VÅRE SPONSORER

3.-6. JULI 2019
JAZZ IS MORE //

NYHETSBREV

Ved å registrere deg godtar du at vi kontakter deg på epost. Eposten din blir kun benyttet ifm. Kongsberg Jazzfestival.