Nytt gull – Snesja Ivanova

Jeg har nok hatt tidenes korteste vei inn i jazzen. Over gangen og rett frem, smiler hun 

Snesja jobber til daglig som kinokonsulent for Kongsberg Kino og holder til på Kirketorget i samme kontorene som jazzen. Det har vært mange lunsjer med jazzprat, og nysgjerrigheten min tok til slutt overhånd, sier hun. Hun trer nå inn i rollen som ny gruppeleder for sponsorgruppa.

Jeg gruegleder meg, det er alltid spennende å ta på seg nye oppgaver og ikke minst ansvaret, men heldigvis så er det mange som har vært med i flere år som gir av sin erfaring. Nå skal jeg sammen med andre funksjonærer ivareta samarbeidspartnerne våre og tilrettelegge for opplevelser på de ulike arenaene.  Festivalen med sitt yrende folkeliv og stemning gir jo en fantastisk ramme for slike arrangementer, sier hun. 

Snesja tar med seg mange års erfaring fra reiselivs – og servicenæringen inn i festivalen. Hun har bl.a jobbet på Quality Grand Hotell Kongsberg i mange år.  Jeg brenner for å gi folk det lille ekstra, det er de opplevelsene folk forteller videre til venner og kjente.  Det å skape noe sammen med andre og være en del av noe større er utrolig givende, og det frivillige apparatet til jazzen er et magisk felleskap som jeg gleder meg veldig til å være en del av. Dette blir et nytt eventyr for meg og satser på at jeg kommer ut av det støpt i gull, smiler Snesja. 

Trykk her for å registrere deg som funksjonær