Kulturkonferansen 2019

Buskerud fylkeskommune inviterer til kulturkonferansen 2019 – en arena for inspirasjon, kunnskap, gode ideer og nye konstellasjoner! 

Kulturkonferansen er årets viktigste møteplass for kunst- og kulturarbeidere i Buskerud. Temaet for årets konferanse er «Bak Kulissene»; produksjon av profesjonell kunst og kultur. Det er samlet en mengde dyktige kunstnere, musikere, institusjoner og nyskapende praksiser som utvikler god og viktig kunst og kultur, rett utenfor døra vår. 

Kulturlivet står for tiden ovenfor betydelige endringer. Buskerud skal bli en del av den store regionen Viken og regjeringen lanserer ny kulturmelding. Fylkeskommunen ønsker å sette dagsorden, derfor inviterer de gamle og nye venner til å ta en kikk bak kulissene i disse prosessene. 

Vi skal, skal du?

Kongsberg Jazzfestival og Fontenehuset vil bli representert av festivalsjef, Kai Gustavsen og produsent, Eldbjørg Tveit under torsdagens konferanse kl.13:55. 

Tid og sted
24. og 25. januar 2019
Kongsberg Musikkteater 

Program – KLIKK HER 

JAZZ IS MORE // ARTISTER

SJEKK UT VÅRE ANDRE ARTISTER

Last ned årets festival-app!

Lag ditt eget festivalprogram, hør på musikken, lagre dine favoritter og sikre deg billetter til dine favorittkonserter.

Om du har fjordårets app trenger du kun å oppdatere til 2019-versjonen!

Klikk her for å laste ned til iPhone, eller her for å laste ned Android-versjonen.

JAZZ IS MORE // SPONSORER

VÅRE SPONSORER

3.-6. JULI 2019
JAZZ IS MORE //

NYHETSBREV

Ved å registrere deg godtar du at vi kontakter deg på epost. Eposten din blir kun benyttet ifm. Kongsberg Jazzfestival.