Inforium

Billetter

Billetter til alle årets konserter kjøpes på http://www.ticketmaster.no

REFUNDERING OG BYTTING AV BILLETTER
Det er viktig å forsikre seg om at man har valgt riktige billetter før billettreservasjonen bekreftes. Kongsberg Jazzfestival kan ikke refundere billetter som allerede er kjøpt eller bytte disse mot andre billetter. Men – skulle arrangementet bli avlyst pga restriksjoner som følge av Covid-19, er publikum garantert å få pengene tilbake. Billettgebyret til Ticketmaster refunderes ikke, kun selve billettprisen.

BILLETTER I DØRA – IKKE TILGJENGELIG I 2021

I år selges billetter kun på Ticketmaster. Dette er fordi festivalen i år forplikter seg til å kunne utføre smittesporing, og derfor må ha kontaktopplysninger liggende på alle i publikum. Som noe nytt, stenger vi ikke billettsalget før konsertstart, så det går an å kjøpe billett inntil konserten er slutt. Er man på farten kan man f.eks. laste ned Ticketmaster-appen og kjøpe billett på denne. Allikevel oppfordrer vi kraftig til at du bestiller billetter i god tid, slik at du er sikret å få plass – og for å hindre kødannelse utenfor spillestedet.

FESTIVALPASS IKKE TILGJENGELIG I 2021
På grunn av svært begrenset kapasitet og behov for å gjøre smittesporing på alle arrangementer, vil vi ikke tilby festivalpass/dagspass i 2021, kun enkeltbilletter.

ALDERSGRENSE
Spillestedene har forskjellig aldersgrense. Mer informasjon finner du på forsiden vår og på eventsidene på Ticketmaster.

RULLESTOLBRUKER/ LEDSAGER
Billetter til rullestolbrukere kan kjøpes via Ticketmaster. For konsertlokaler med egne rullestolplasser, velges denne billettkategorien ved kjøp av billett på nett. Mot framvisning av gyldig ledsagerbevis kan du ta med deg en ledsager gratis på alle våre konserter. Ledsagerbeviset må framvises ved ankomst, hvis ikke vil full billettpris avkreves. Ledsagerbillet må hentes ut hos Ticketmaster til o,- samtidig som det kjøpes ordinær billett, så også ledsagere blir registrert i systemet. Dette på grunn av smittevernhensyn.

ER DET TRYGT Å KJØPE BILLETTER UTENOM OFFISIELLE UTSALGSSTEDER?
Svaret er nei. Kjøp alltid billetter via offisielle utsalgssteder. Selv om billetten kan se ekte ut kan den være manipulert og dette vil først vise seg ved inngangen til konserten. Falske/ugyldige billetter vil bli avvist, uavhengig av kjøperens “gode tro”. Forsøk på salg av billetter via festivalens sosiale media kanaler vil bli slettet.

INFORMASJON OM BILLETTER TIL FESTIVALEN 2020:
Det er nå ikke lenger mulig å refundere eller flytte billetten til 2021.

JAZZ IS MORE // ARTISTER

SJEKK UT VÅRE ANDRE ARTISTER

JAZZ IS MORE // SPONSORER

VÅRE SPONSORER

JAZZ IS MORE //

NYHETSBREV

Ved å registrere deg godtar du at vi kontakter deg på epost. Eposten din blir kun benyttet ifm. Kongsberg Jazzfestival.