Kirketorget er komplett!

Kongsberg Jazzfestival foregår på ulike spillesteder i byen, blant annet på Kirketorget – som er festivalens største scene. På Kirketorget har du muligheten til å oppleve noen av de største stjernene innenfor populærmusikken – dette i form av dobbelt og trippelt konsertformat. På disse konsertene er det satt opp to ulike områder, et alkoholfritt og et for de over 18 år.

 

TechnipFMC Teengig-område

På Kirketorget vil det bli satt opp et eget rusfritt område med anbefalt aldersgrense 13 år – i samarbeid med vår generalsponsor TechnipFMC. På området vil det være egne toaletter og salg av alkoholfri drikke. Vi tillater foreldre å ta med yngre barn, men understreker at dette er en voksenkonsert med alkoholservering og mye lyd. Foreldre som ønsker å være sammen med sine barn på rusfritt område må også kjøpe billett til dette området. På det øvrige konsertområdet er det 18 års aldersgrense.

 

MS. LAURYN HILL, JAMIE CULLUM & ANE BRUN

En knallsterk musikalsk pakke: elskede Ms. Lauryn Hill kommer til Kongsberg sammen med jazzvidunderet Jamie Cullum og Norges flotteste popartist, Ane Brun. 

[event id=»14307″]

 

MADRUGADA & SIGRID

Det blir en etterlengtet gjenforening når Madrugada inntar den norske scene igjen. De blir å se under årets festival sammen med vårt nye stjerneskudd, Sigrid. 

[event id=»11915″]

 

ALAN WALKER & HIGHASAKITE

Verdensvante Alan Walker kommer til Kongsberg denne sommeren, sammen med folkefavoritten Highasakite. 

[event id=»12032″]