Hei Privat Bar!

Kongsberg Jazzfestival er en festival som blir arrangert i og av Kongsberg. I denne miniserien ønsker vi å fremme spillestedene og vise hvem de er under og utenfor festivalsesong. Si hei til Privat Bar, vi tok en prat med daglig leder, Mosh Estakhri. 
 
Hvem er Privat Bar?

Privat Bar åpnet som en liten cocktailbar i 2006. Siden da har vi i tillegg til våre herlige cocktails også utviklet oss til å bli et av byens beste utesteder, med egen Gastropub, Sports-bar, nattklubb og scene. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hva er deres fokus for øyeblikket, har vi noe nytt å se frem til?

Vi utvikler oss hele tiden i en bransje som er «ferskvare». Tidene endrer seg og en må være tilpasningsdyktig. Mange nye trender som må følges opp for å kunne opprettholde et konkurranse dyktig sted. Men vi holder alltid fokus på de basis prinsippene som er kanskje det aller viktigste for alle i service bransjen; nemlig høy kvalitet på produkt, service og atmosfære. Det vi ser frem til akkurat nå er samarbeidet med Kongsbergjazz i 2019.

 

[event id=»15373″]

[event id=»15678″]

 

Hva betyr Kongsberg Jazz for dere?
Kongsberg Jazz betyr mye for mange, og vi ingen unntak. Vi er veldig glad å kunne utfordre oss disse dagene, og leverer tipp topp kvalitet selv i denne hektiske tiden. Kongsberg Jazzfestival har alltid vært en høydepunkt for oss.

Hva ser dere mest frem til å oppleve under årets festival?
Folkefesten uten tvil.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hvem i Kongsberg by fortjener en klapp på skuldra? Hvorfor?
Det er mange som fortjener en klapp på skuldra. Men i dette tilfelle og ihht festivalen så må jeg gå for Kongsberg Kommune som har vært åpensinnet og gitt ildsjelene i Kongsbergjazz mulighet å blomstre. Det har skapt et folkeliv i generasjoner som Kongsberg har stor glede av, og en omdømme som er unikt blant festivaler.
 
 
[event id=»15845″]
[event id=»15672″]