Hanne – satellitt av hvert!

Hjertet mitt banker hardt for jazzen. Festivalen er tufta på kjærlighet til musikken og byen, og ikke på penger. Det tas ikke ut utbytte, for å si det sånn. Det er det viktig at folk er klar over, sier Hanne.  Det gir et unikt samhold, som jeg håper flere vil teste ut.

Det er noen rødvinsflekker på de første tegningene av Tubaloon, ler Hanne Johnsen. Hun startet som funksjonær i 93, var jazzansatt som festivalkoordinator og markedssjef fra 97-2008.  Nå er hun fulltids funksjonær, men jobber til daglig som Project Logistics Planner på TechnipFMC.

Det å være med på å realisere Tubaloon var helt fantastisk, det startet som en sprø idè som til slutt landet som en signaturscene på Kirketorget. Tore Flesjø var festivalsjef på den tiden, vi var et herlig tospann, mimrer Hanne. Etter at jeg sluttet som ansatt, hadde jeg en litt sånn satellitt og koordineringsrolle inn i festivalen. Jeg var litt potet og overalt. Nå er jeg tilknyttet mediegruppa og trives veldig godt med det. 

Det er rett og slett magisk det som skjer i byen de siste dagene før publikum strømmer til og artister står på scenen. Når man står der på mandag i uke 27, så tror jeg det er mange som tenker, at det her kommer ikke til å gå, men så bare skjer det. Funksjonærer med mange års erfaring strømmer til, deler kunnskap med de nye, alt faller på plass og vi blir klare. Det gir et adrenalin-kick hver gang og må bare oppleves. Nå har nedtellingen mot festivalen 2022 for alvor startet.

Mye av programmet er ute nå og en av tingene jeg har tatt ansvar utenom festivalen er å lage en spotifyliste med all musikken du kan nyte på årets festival. Det er bare å jazze seg opp! Spotifylista finner du her: KJF2022

Trykk her for å registrere deg som funksjonær