Kongsberg Jazzweekend minutt for minutt.

 
Vanligvis møtes vi på denne tiden for å evaluere årets festival, men i år ble det annerledes sier gruppeleder for media, Ingvild Støa Skrede. 
20 gruppeledere var samlet på Tyrifjord Hotell for å planlegge Kongsberg Jazzweekend i november. Det var utrolig fint å møtes fysisk igjen, det har vært mange møter på zoom men det kan ikke erstatte det her fortsetter hun. Vi er jo som en stor familie som ikke har sett hverandre på lenge, så dette var etterlengtet, sier Ingvild.  

I helgen har vi planlagt Kongsberg Jazzweekend minutt for minutt, sier prosjektleder i Kongsberg Jazzfestival Celina Stokes.  Selv om det ikke blir festival i vanlig format så er det utrolig mye skal skje på kort tid på 6 forskjellige spillesteder, det krever nøye planlegging, i tillegg så kommer det andre utfordringer som krever tid og fokus, som smittevern, sier Celina. 

Nå må alle kjøpe billetter på forhånd og vi kommer ikke til å ha de typiske salgsbodene. Salgsgruppa stiller derfor som vertskap med særskilt fokus på smittevern, sier leder for salgsgruppa Mona Sanden Olivier. 
Det er utarbeidet smittevernrutiner for Jazzweekend som skal ivareta publikum, musikere, frivillige og kunne bidra til en eventuell smittesporing om det skulle oppstå behov for det. Alle frivillige skal gjennom opplæring i smittevern før Jazzweekenden. I tillegg gjelder selvsagt eksisterende smittevernrutiner ved det enkelte spillested.  
Dette blir så bra, endelig skal fantastiske artister møte publikum igjen i trygge rammer. Vi skal varme folket med jazzopplevelser, i den kalde fine tida, 20-22 november avslutter Stokes.  
 
Her er mediagruppa in action 2019. 
Foto: Thomas Hegna