FRITT, FRISKT OG FREIDIG 1

Åkern er et helt spesielt spillested. Lite, intimt og med en helt spesiell atmosfære. Både på grunn av sin størrelse og av sin egenart er musikktilbudet her relativt «smalt». Det er i hvert fall ikke for dem som ønsker å synge med i refrenget! Men for den publikummer som ønsker å oppleve noe annerledes, noe friskt og kanskje litt utfordrende, er konsertene på Åkern små oaser av opplevelsesmuligheter. Også årets konserter bør være friske oppkommer for de fleste med noenlunde åpne sanser.

Torsdagen kommer Hilde Marie Holsen med sin trompet. Ved hjelp av elektronikk bygger hun lag på lag til rolige (eller urolige!) lydlandskaper som skaper assosiasjoner og bilder hos den som lytter. Mens Hilde Marie Holsen er relativt ny i det eksperimentelle musikkmiljøet, er Ikue Mori en virkelig veteran. Fredagen inntar hun Åkern med sin elektronikk. Hun er en helt sentral kunstner i det eksperimentelle miljøet, ikke bare i New York der hun bor, men i høy grad i det internasjonale miljøet også.

 

Tekst: Tor Dalaker Lund

 

 

SÆRINGPASS | Pris: 1 500,-Gir tilgang til alle konserter på Smeltehytta,
Galleri Åkern og nattkonsertene på Energimølla! Billetten må byttes inn i armbånd i vår salgsbod utenfor Quality Hotel Grand.
KJØP
SÆRINGPASS
2020
FESTIVALPASS 2020 | Pris: 3 395,-Gir adgang til alle festivalens konserter alle dager, forutsatt kapasitet. Billetten byttes inn i armbånd i vår salgsbod utenfor Quality Hotel Grand. Alle med festivalpass er sikret inngang på konsertene på Kirketorget. KJØP
FESTIVALPASS
2020 HER
JAZZ IS MORE // ARTISTER

SJEKK UT VÅRE ANDRE ARTISTER

Last ned årets festival-app!

Lag ditt eget festivalprogram, hør på musikken, lagre dine favoritter og sikre deg billetter til dine favorittkonserter.

Om du har fjordårets app trenger du kun å oppdatere til 2019-versjonen!

Klikk her for å laste ned til iPhone, eller her for å laste ned Android-versjonen.

JAZZ IS MORE // SPONSORER

VÅRE SPONSORER

1.-4. JULI 2020
JAZZ IS MORE //

NYHETSBREV

Ved å registrere deg godtar du at vi kontakter deg på epost. Eposten din blir kun benyttet ifm. Kongsberg Jazzfestival.