Fest med Hegge

Bandet ‘Hegge’ er bassisten Bjørn Marius Hegges prosjekt. Han har ubeskjedent valgt seg musikere som alle er blant de mest etterspurte medspillere, og som også har høy status hos jazzpublikummet. Musikere som Jonas Kullhammar (sax), Vigleik Storaas (piano), Martin Myhre Olsen (sax) og trommis Håkon Mjåset Johansen. I 2013 fikk Mjåset Johansen Kongsberg Jazzfestivals store musikerpris. Prisvinnerkonserten resulterte i nok en musikalsk triumf, med Chick Corea på pianokrakken. Konserten kom nylig i en eksklusiv vinylutgave som bare bekrefter det positive inntrykket. Med Bjørn Marius Hegge har vi fått enda en fremragende bassist i Norge. Han skriver bandets musikk, og han legger ikke skjul på at han er inspirert av 60-tallets jazz. Så når ‘Hegge’ freser i vei med rytmisk, melodisk og særdeles frisk og vital musikk, kan vi ane at både Cannonball Adderley og Charles Mingus nikker anerkjennende fra sine posisjoner på de evige jazzjaktmarker. – Etter konserten vil dette elitelaget sette i gang kveldens jamsession! Enda en grunn til å være på Argus denne kvelden!

 

Tekst: Tor Dalaker Lund

 

FESTIVALPASS 2020 | Pris: 3 395,-Gir adgang til alle festivalens konserter alle dager, forutsatt kapasitet. Billetten byttes inn i armbånd i vår salgsbod utenfor Quality Hotel Grand. Alle med festivalpass er sikret inngang på konsertene på Kirketorget. KJØP
FESTIVALPASS
2020 HER
JAZZ IS MORE // ARTISTER

SJEKK UT VÅRE ANDRE ARTISTER

Last ned årets festival-app!

Lag ditt eget festivalprogram, hør på musikken, lagre dine favoritter og sikre deg billetter til dine favorittkonserter.

Om du har fjordårets app trenger du kun å oppdatere til 2019-versjonen!

Klikk her for å laste ned til iPhone, eller her for å laste ned Android-versjonen.

JAZZ IS MORE // SPONSORER

VÅRE SPONSORER

1.-4. JULI 2020
JAZZ IS MORE //

NYHETSBREV

Ved å registrere deg godtar du at vi kontakter deg på epost. Eposten din blir kun benyttet ifm. Kongsberg Jazzfestival.