08.07.2022 KL.23:00
Gamle Norge
KR. 495,-

Wig Wam

Nå er Wig Wam klare for å dra på turné, feire livet og bringe moroa tilbake til rock’n roll scenen. For er det noe dette bandet kan – så er det å underholde live! 

Wig Wam er tilbake!

Wig Wam ble grunnlagt i 2001 og tre år senere ga de ut sitt debutalbum «667.. The Neighbour of the Beast». Året etter vant de den norske finalen i Eurovision Song Contest med megahiten «In my Dreams» som toppet de norske hitlistene i 6 uker og holdt seg på topp 10 i hele 19 uker. Bandet gjorde etter hvert stor suksess både i Norge og i utlandet og mottok både gull- og platinapriser for sine utgivelser «In My Dreams» (singel), «Hard To Be A Rock’n’Roller» og «Wig Wamania».

I 2010, samme år som «Do You Wanna Taste It» toppet listene, varmet bandet opp for megastjernene KISS i Oslo før de 3 år senere, 31. august 2013 la inn årene og holdt sin aller siste konsert.

Men nå, 11 år senere er altså Wig Wam endelig tilbake og det med et smell! Deres nyeste album «Never Say Die” fikk nemlig strålende anmeldelser i både norsk og internasjonal musikkpresse, og de har ikke bare en, men to sanger i den nye D.C Comics superheltserien «Peacemaker» fra Hollywood-filmskaperen James Gunn. Nå kan vi se fram til et eksplosivt liveshow på Gamle Norge, fredag 8 juli!  

Konsertstart 23:00
Dørene åpner 22:00

Husk at du kan kjøpe Gamle Norge-pass, som gir tilgang til alle de 7 konsertene på Gamle Norge under festival. Link til kjøp av pass her.

Aldersgrense 20 år. Ingen vergeordning.

Vi har i år satt opp nattbusser natt til lørdag og natt til søndag, i samarbeid med VY. Nattbussene har avgang fra Kongsberg knutepunkt kl. 01.00 lørdag 9. juli og 01.00 søndag 10. juli. 

Bussen stopper på følgende stoppesteder: Darbu, Vestfossen, Hokksund, Steinberg, Mjøndalen, Gulskogen og Drammen

Billetter kjøpes via DENNE LENKEN eller som tilvalg på utvalgte sider hos Ticketmaster og koster 180,- inkl. avgift. Totalt tilgjengelige plasser per avgang er 300. 

JAZZ IS MORE // ARTISTER

SJEKK UT VÅRE ANDRE ARTISTER

JAZZ IS MORE // SPONSORER

VÅRE GODE SAMARBEIDSPARTNERE

JAZZ IS MORE //

NYHETSBREV

Ved å registrere deg godtar du at vi kontakter deg på epost. Eposten din blir kun benyttet ifm. Kongsberg Jazzfestival.