08.07.2017 KL.17:00
Gamle Norge
KR. 300,-,-

Vazelina Bilopphøggers

Etter å ha prioritert egne shows i årevis, legger Norges kanskje mest folkekjære band ut på veien for å spille festivaler og klubbkonserter – for første gang på mer enn 30 år! 

Vazelina Bilopphøggers ble oppdaget på NM i rock i 1980. Etter dette slapp bandet suksesslåtene «Gi meg fri i kveld» og «Bilopphøggerboogie», som til slutt resulterte i albumet «24-timers service», som de solgte over 100 000 av. Resten er, som det heter, historie. Over 1 million solgte plater, og utallige vellykkede publikumsfrierier gjennom egne forestillinger, julekalender på tv, tegneserier og mer. Alt gjennomført med bandets unike signatur: Humoristiske tekster på Toten-dialekt, gamle rockemelodier – og en uimotståelig varme!

Vi gleder oss til en ettermiddag med «Surfbrett», «Spikre paller», «På musikk tel arbe» og alle de andre uforglemmelige låtene Vazelina har servert oss gjennom en karriere på hele 37 år. Garantert god stemning!

 

JAZZ IS MORE // ARTISTER

SJEKK UT VÅRE ANDRE ARTISTER

Last ned årets festival-app!

Lag ditt eget festivalprogram, hør på musikken, lagre dine favoritter og sikre deg billetter til dine favorittkonserter.

Om du har fjordårets app trenger du kun å oppdatere til 2019-versjonen!

Klikk her for å laste ned til iPhone, eller her for å laste ned Android-versjonen.

JAZZ IS MORE // SPONSORER

VÅRE SPONSORER

1.-4. JULI 2020
JAZZ IS MORE //

NYHETSBREV

Ved å registrere deg godtar du at vi kontakter deg på epost. Eposten din blir kun benyttet ifm. Kongsberg Jazzfestival.