04.07.2018 KL.14:00
Kongsberg Kunstforening
KR. ,-

Utstillingsåpning og minikonsert

Kongsberg kunstforening og Kongsberg Jazzfestival ønsker velkommen til jazzåpning av utstillingen DØGØR Å NETTÆR av Gunvor Nervold Antonsen.

Gunvor Nervold Antonsen arbeider med tekstile materialer, treskulptur, maleriske teknikker og historiske objekter i romlige materielle komposisjoner. Nervold Antonsen beskriver sine arbeider som «et landskap i bevegelse». Hun benytter ulike former for natur og lokal kunnskap og forankring i sine arbeider, som utgangspunkt for tenkning omkring identitet- og fellesskapsforståelse. Hun jobber i et ekspressivt språk med en intuitiv tilnærming til det eksperimentelle. Det handler om å forsøke å si noe om ulike sykliske forhold, avhengighet og motsetninger i sammenhengen mellom menneske, bevissthet, natur og kultur.

Musikalsk innslag på åpningen ved saksofonist Hanna Paulsberg. Hanna Paulsberg har turnert verden rundt med musikere og band som Trondheim Jazzorkester, Bobo Stenson, Bugge Wesseltoft og ikke minst sine egne prosjekter GURLS og Hanna Paulsberg Concept. Hun er en saksofonist i særklasse og framstår som en sikker, myndig og moden musiker.

JAZZ IS MORE // ARTISTER

SJEKK UT VÅRE ANDRE ARTISTER

Last ned årets festival-app!

Lag ditt eget festivalprogram, hør på musikken, lagre dine favoritter og sikre deg billetter til dine favorittkonserter.

Om du har fjordårets app trenger du kun å oppdatere til 2019-versjonen!

Klikk her for å laste ned til iPhone, eller her for å laste ned Android-versjonen.

JAZZ IS MORE // SPONSORER

VÅRE SPONSORER

1.-4. JULI 2020
JAZZ IS MORE //

NYHETSBREV

Ved å registrere deg godtar du at vi kontakter deg på epost. Eposten din blir kun benyttet ifm. Kongsberg Jazzfestival.