onsdag 04.07.18
Kongsberg Kunstforening

Utstillingsåpning og minikonsert

Kongsberg kunstforening og Kongsberg Jazzfestival ønsker velkommen til jazzåpning av utstillingen DØGØR Å NETTÆR av Gunvor Nervold Antonsen.

Konsertstart: 14:00 Pris enkeltbillett: ,-

Gratis

Gunvor Nervold Antonsen arbeider med tekstile materialer, treskulptur, maleriske teknikker og historiske objekter i romlige materielle komposisjoner. Nervold Antonsen beskriver sine arbeider som «et landskap i bevegelse». Hun benytter ulike former for natur og lokal kunnskap og forankring i sine arbeider, som utgangspunkt for tenkning omkring identitet- og fellesskapsforståelse. Hun jobber i et ekspressivt språk med en intuitiv tilnærming til det eksperimentelle. Det handler om å forsøke å si noe om ulike sykliske forhold, avhengighet og motsetninger i sammenhengen mellom menneske, bevissthet, natur og kultur.

Musikalsk innslag på åpningen ved saksofonist Hanna Paulsberg. Hanna Paulsberg har turnert verden rundt med musikere og band som Trondheim Jazzorkester, Bobo Stenson, Bugge Wesseltoft og ikke minst sine egne prosjekter GURLS og Hanna Paulsberg Concept. Hun er en saksofonist i særklasse og framstår som en sikker, myndig og moden musiker.

Andre artister

Kirketorget
Onsdag 3. juli / Kl: 11:00

GAVEKORT – KONGSBERG JAZZFESTIVAL

Kongsberg kirke
Torsdag 4. juli / Kl: 17:00

HORTA: Elias Akselsen/ Stian Carstensen/ Ola Kvernberg

Energimølla
Fredag 5. juli / Kl: 19:00

Veslemøy Narvesen

Energimølla
Onsdag 3. juli / Kl: 21:00

Gard Nilssen Acoustic Unity + Emmeluth & Møster

Kongsberg Musikkteater
Torsdag 4. juli / Kl: 21:00

John Scofield & Dave Holland Duo

Christians kjeller
Onsdag 5. juli / Kl: 20:30

Amund Maarud Trio