04.07.2019 KL.14:30
Privat Bar
KR. 250,-

Hot Club de Norvège

Jubileumsår for Norges hotteste liveband, Hot Club de Norvége 

Dagspass og festivalpass gjelder dessverre ikke for denne konserten! Men sjekk ut konserten deres senere på dagen. Fortsatt ledige plasser.

 

 

Hot Club de Norvège fyller 40 år og 2019 blir et sammenhengende jubileumsår med turnéer over hele landet og ikke mindre enn tre nye album.

Hot Club de Norvège har vært kontinuerlig på veien siden 1979, og har en unik reise bak seg. Med utgangspunkt som gatemusikanter sto de for gjenoppdagelsen av gitaristen Django Reinhardt i Norge på 70-tallet. Bandet ble pådrivere under Djangomusikkens renessanse i de europeiske sigøynerleirene på 1980-tallet og det internasjonale gjennombruddet på 1990-tallet.

I jubileumsåret 2019 skal Hot Club de Norvège ha konserter fra Honningsvåg til Gibraltar, og vi er så heldige som får oppleve deres smittende spilleglede og virtuose strengespill når de gjester Privat Bar under årets Kongsberg Jazzfestival.

Jon Larsen – gitar
Finn Hauge – munnspill, fiolin
Gildas le Pape – gitar
Svein Aarbostad – bass

 

Dørene åpnes ca kl. 13.30.
Konsertstart kl. 14:30
Fri aldersgrense

Ledsager med ledsagerbevis: trenger kun å kjøpe en plassbillett og betaler kun billettavgiften. Kontakt Ticketmaster for nærmere informasjon.

 

FESTIVALPASS 2023 | Pris: 3 405-Gir adgang til alle festivalens konserter alle dager, forutsatt kapasitet. Billetten byttes inn i armbånd i vår salgsbod utenfor Quality Hotel Grand. Alle med festivalpass er sikret inngang på konsertene på Kirketorget. KJØP
FESTIVALPASS
2023 HER
JAZZ IS MORE // ARTISTER

SJEKK UT VÅRE ANDRE ARTISTER

JAZZ IS MORE // SPONSORER

VÅRE GODE SAMARBEIDSPARTNERE

JAZZ IS MORE //

NYHETSBREV

Ved å registrere deg godtar du at vi kontakter deg på epost. Eposten din blir kun benyttet ifm. Kongsberg Jazzfestival.