07.07.2022 KL.23:59
Energimølla
KR. 350,-

Unionen

Det forventes kokende stemning på Energimølla torsdag natt når et nytt svensk-norsk superlag i jazzen inviterer til en av få eksklusive konserter i 2022!

Unionen er et helt nytt band med fire musikere som har gjort seg bemerket i musikkverdenen i en årrekke med band og konstellasjoner som Supersilent, Koma Saxo, Acoustic Unity, Alla Mina Kompisar, Elephant9, Bushman’s Revenge, Enemy, Django Bates Beloved, Terje Rypdal Skywards, Orakel, Skrim, Susanne Sundfør og Gard Nilssen’s Supersonic Orchestra. 

Bandet oppstod etter et felles ønske om å knytte musikalske bånd sammen i grenseland mellom et akustisk og elektrisk uttrykk, med låter og suggererende riff som utgangspunkt for lange, åpne partier! 

Her møtes Per Texas Johanssons unike tone og all verdens treblåsinstrumenter, Ståle Storløkkens alltid utforskende lydverden, Petter Eldhs urokkelige og organiske beat, og til slutt Gard Nilssens kreative og dynamiske tromming. Sammen sørger Unionen for musikalsk forbrødring på tvers av landegrensene. Her gis alle involverte parter plass til sine personlige stemmer og uttrykk for å utforske nye musikalske territorier, totalt blottet for traktater, konvensjoner og krigføring.  

I samarbeid med Finsejazz, Nasjonal Jazzscene og Kongsbergjazz debuterer Unionen med tre eksklusive konserter i 2022! 

Per Texas Johansson – saxofoner & treblås

Ståle Storløkken – piano, synth & keys

Petter Eldh – kontrabass, elbass & MPC

Gard Nilssen – trommer & perk

JAZZ IS MORE // ARTISTER

SJEKK UT VÅRE ANDRE ARTISTER

JAZZ IS MORE // SPONSORER

VÅRE SPONSORER

JAZZ IS MORE //

NYHETSBREV

Ved å registrere deg godtar du at vi kontakter deg på epost. Eposten din blir kun benyttet ifm. Kongsberg Jazzfestival.