06.07.2017 KL.17:30
Sølvsalen
KR. 300,-

Trondheim Voices

Åtte enestående stemmer utgjør vokalensemblet Trondheim Voices. Trondheim Voices er allsidige. De framfører ofte komponert musikk, men mye av det de gjør er også basert på improvisasjon. De har samarbeidet med en rekke dyktige musikere og komponister, som Jon Balkes Batagraf, Marilyn Mazur, Maja Ratkje og mange flere. Gjennom bruk av ny teknologi og samarbeid med andre kunstuttrykk, har ensemblet vært banebrytende for utviklingen av kollektiv vokalimprovisasjon. De har lenge hatt et svært fruktbart samarbeid med lyddesigner Asle Karstad, og han er sentral i det prosjektet de nå kommer til Kongsberg med. I Sølvsalen blir publikum plassert slik at de blir omgitt av musikk. Sammen med Karstad, som har utviklet effektkontrolleren Maccatrol spesielt for ensemblet, utforsker Trondheim Voices nye komposisjoner og vokal improvisasjon gjennom live elektronikk og surround lyd. 

Stemmer og live elektronikk: Sissel Vera Pettersen, Tone Åse, Heidi Skjerve, Silje Ræstad Karlsen, Anita Kaasbøll, Torunn Sævik , Mia Marlen Berg, Live Maria Roggen + Asle Karstad (maccatrol og lyddesign), Pekka Stokke (visuell design)

JAZZ IS MORE // ARTISTER

SJEKK UT VÅRE ANDRE ARTISTER

Last ned årets festival-app!

Lag ditt eget festivalprogram, hør på musikken, lagre dine favoritter og sikre deg billetter til dine favorittkonserter.

Om du har fjordårets app trenger du kun å oppdatere til 2019-versjonen!

Klikk her for å laste ned til iPhone, eller her for å laste ned Android-versjonen.

JAZZ IS MORE // SPONSORER

VÅRE SPONSORER

1.-4. JULI 2020
JAZZ IS MORE //

NYHETSBREV

Ved å registrere deg godtar du at vi kontakter deg på epost. Eposten din blir kun benyttet ifm. Kongsberg Jazzfestival.