06.07.2017 KL.22:30
Kongsberg Musikkteater
KR. 490,-,-

Trondheim Jazz Orchestra, Eirik Hegdal & Joshua Redman

Eliteorkester møter elitesaksofonist på Kongsberg Jazzfestival: Trondheim Jazz Orchestra og Joshua Redman!

Trondheim Jazz Orchestra er en musikalsk fullrigger – ikke bare i det norske musikkmiljøet, men i høy grad også internasjonalt. Med skiftende besetninger, som tilpasses de enkelte prosjekter, har bandet gjentatte ganger imponert med suverene konserter og sterkt kritikerroste plater. Typisk for orkestret er at de har samarbeidsprosjekter med store musikkpersonligheter, som Chick Corea, Pat Metheny, Christian Wallumrød, Kristoffer Lo og mange flere.

Et spesielt vellykket samarbeid har bandet hatt under ledelse av Eirik Hegdal med den amerikanske stjernesaksofonisten Joshua Redman som solist. Eirik Hegdal står for de fleste av komposisjonene, og det unike samarbeidet ble i 2011 dokumentert på plata Triads and More

Konstellasjonen Trondheim Jazz Orchestra, Eirik Hegdal og Joshua Redman spilte første gang sammen i 2006 og har turnert i Europa sammen ved noen få anledninger etter dette. Det har vært et unisont krav fra mengder av jazzlyttere om igjen å få høre denne særdeles spreke kombinasjonen. Vi er glade for å melde at kravet innfris på Kongsberg Jazzfestival 2017! 

Joshua Redman (tenor- og sopransaxofon)

Eirik Hegdal (saxofoner, komponist)

Trondheim Jazz Orchestra: Trine Knutsen (fløyter), Stig Førde Aarskog (klarinetter), Eivind Lønning (trompet), Daniel Weiseth Kjellesvik (horn), Øyvind Brække (trombone), Ola Kvernberg (fiolin), Marianne Baudouin Lie (cello), Øyvind F. Engen (cello), Nils Olav Johansen (guitar, banjo), Ole Morten Vågan (kontrabass), Tor Haugerud (trommer), Tor Breivik (lyddesign)

JAZZ IS MORE // ARTISTER

SJEKK UT VÅRE ANDRE ARTISTER

JAZZ IS MORE // SPONSORER

VÅRE GODE SAMARBEIDSPARTNERE

JAZZ IS MORE //

NYHETSBREV

Ved å registrere deg godtar du at vi kontakter deg på epost. Eposten din blir kun benyttet ifm. Kongsberg Jazzfestival.