04.07.2019 KL.19:00
Kongsberg Musikkteater
KR. 550,-

Take 6

A capella i verdensklasse entrer Kongsberg Jazzfestival

Take 6 er den mest sentrale a capella-gruppa de siste tiårene og derav forbilde for de fleste andre vokalgrupper over hele verden.

Seks virtuose stemmer forenes i krystallklar harmoni, i en miks av synkoperte rytmer, innovative arrangementer og funky stemning som bobler inn i en berusende verden av gospel, jazz, R&B og pop. Pushet fram av legender som Ray Charles, Stevie Wonder, Brian Wilson, Ella Fitzgerald og Whitney Houston – har den berømte sekstetten turnert over hele verden.

De har samarbeidet på tvers av sjangere, vunnet en drøss av Grammy Awards og blitt anerkjent som den viktigste a capella-gruppa i verdens historie.

 

Claude McKnight – vokal
Mark Kibble – vokal
Joel Kibble – vokal
Dave Thomas – vokal
Alvin Chea – vokal
Khristian Dentley – vokal

 

Dørene åpnes ca kl. 18.00.
Konsertstart kl. 19.00.
Fri aldersgrense

Ledsager med ledsagerbevis: trenger kun å kjøpe en plassbillett og betaler kun billettavgiften. Kontakt Ticketmaster for nærmere informasjon.

 

FESTIVALPASS 2023 | Pris: 3 405-Gir adgang til alle festivalens konserter alle dager, forutsatt kapasitet. Billetten byttes inn i armbånd i vår salgsbod utenfor Quality Hotel Grand. Alle med festivalpass er sikret inngang på konsertene på Kirketorget. KJØP
FESTIVALPASS
2023 HER
JAZZ IS MORE // ARTISTER

SJEKK UT VÅRE ANDRE ARTISTER

JAZZ IS MORE // SPONSORER

VÅRE GODE SAMARBEIDSPARTNERE

JAZZ IS MORE //

NYHETSBREV

Ved å registrere deg godtar du at vi kontakter deg på epost. Eposten din blir kun benyttet ifm. Kongsberg Jazzfestival.