06.07.2019 KL.21:30
Smeltehytta
KR. 350,-

Sylvie Courvoisier & Mark Feldman Quartet feat. Drew Gress and Tom Rainey

Moderne improvisert jazz av det mest eksperimentelle ekteparet på New Yorks improscene

Organisk, levende og pulserende musikk spilt av fire fremragende musikere som alle er sentrale når vi snakker om samtidig jazz. Kvartetten gir deg moderne improvisert jazz av det mest eksperimentelle ekteparet på New Yorks improscene.
 

Mark Feldman har vært solist med klassiske orkestre og komponert for Kronos kvartetten. I tillegg har han vært å se på turne med John Abercrombie’s kvartett, i studio med selveste Johhny Cash.

Sylvie Courvoisier er opprinnelig fra Sveits, men har bodd og jobbet i New York de siste 20 årene. Hun har vært en framtredende musiker på den alternative jazzscenen og ledet en rekke sentrale ensembler med samarbeidspartnere som Ikue Mori, Tim Berne og Tony Oxley. Courvoisier er kjent for å ha utviklet en rekke revolusjonerende teknikker for preparert piano, og kan nærmest beskrives som vår tids fremste jazzpianister. 

 

Mark Feldman – fiolin
Sylvie Courvoisier – piano
Drew Gress – bass
Tom Rainey – trommer

 

Dørene åpnes ca kl. 21:00
Konsertstart kl. 21:30
Fri aldersgrense

Ledsager med ledsagerbevis: trenger kun å kjøpe en plassbillett og betaler kun billettavgiften. Kontakt Ticketmaster for nærmere informasjon.

 

 

SÆRINGPASS | Pris: 1 500,-Gir tilgang til alle konserter på Smeltehytta,
Galleri Åkern og nattkonsertene på Energimølla! Billetten må byttes inn i armbånd i vår salgsbod utenfor Quality Hotel Grand.
KJØP
SÆRINGPASS
2020
FESTIVALPASS 2023 | Pris: 3 450-Gir adgang til alle festivalens konserter alle dager, forutsatt kapasitet. Billetten byttes inn i armbånd i vår salgsbod utenfor Quality Hotel Grand. Alle med festivalpass er sikret inngang på konsertene på Kirketorget. KJØP
FESTIVALPASS
2022 HER
JAZZ IS MORE // ARTISTER

SJEKK UT VÅRE ANDRE ARTISTER

JAZZ IS MORE // SPONSORER

VÅRE GODE SAMARBEIDSPARTNERE

JAZZ IS MORE //

NYHETSBREV

Ved å registrere deg godtar du at vi kontakter deg på epost. Eposten din blir kun benyttet ifm. Kongsberg Jazzfestival.