NO

  /  

ENG
Kongsberg Jazzfestival. Hvert år i uke 27.
4.-7. juli 2018

Konsertinfo

05.07.2018
18:00
Kirketorget
895,-

Sting + Adam Douglas

Verdensstjernen Sting legger turen til Kongsberg 5. juli 2018! Stjernekamp-vinner Adam Douglas varmer opp. 

Som soloartist og medlem av gigantsuksessen The Police, har Sting til sammen solgt nærmere 100 millioner plater og mottatt 16 Grammypriser. Låtkatalogen til Sting er enorm, og antall hits er intet mindre enn imponerende.

Dette er en artist som har stått høyt på ønskelista til festivalen i årevis og endelig gikk det i boks! 

Sting er en ekte multikunstner. Han har hatt roller i mer enn 15 filmer, skrevet bøker, drevet humanitær virksomhet gjennom sitt egetstiftede Regnskogfond og skrevet musikk til både film og teater. Mange av låtene til Sting er sterkt jazzinfluerte og han har ofte jazzmusikere med i bandet sitt. 

Adam Douglas varmer opp

Adam Douglas ble for alvor allemannseie da han vant NRK-suksessen Stjernekamp i høst. Med sin singer/songwriter-bakgrunn fra USA, har Adam Douglas spilt og samarbeidet med mange internasjonale storheter som Jon Bon Jovi, Larry Carlton og Robben Ford. Med en folkelige fremtoning, sterk tilstedeværelse på scenen og en unik soulstemme vant Adam Douglas NRK-satsningen Stjernekamp i høst, og ble for alvor kjent for et bredt publikum. 

Aldersgrense/TechnipFMC Teengig-område 

På Kirketorget vil det bli satt opp et eget rusfritt område uten aldersgrense – i samarbeid med vår generalsponsor TechnipFMC. På området vil det være egne toaletter og salg av alkoholfri drikke. På det øvrige konsertområdet er det 18 års aldersgrense. Foreldre som ønsker å være sammen med sine barn på rusfritt område må også kjøpe billett til dette området.