torsdag 05.07.18
Kirketorget

Sting & Shaggy + Adam Douglas

Verdensstjernen Sting legger turen til Kongsberg 5. juli 2018! Som gjest på turneen har han med seg den jamaicanske artisten Shaggy. Stjernekamp-vinner Adam Douglas varmer opp. 

Konsertstart: 18:00 Pris enkeltbillett: 895,-

Som soloartist og medlem av gigantsuksessen The Police, har Sting til sammen solgt nærmere 100 millioner plater og mottatt 16 Grammypriser. Låtkatalogen til Sting er enorm, og antall hits er intet mindre enn imponerende.

Dette er en artist som har stått høyt på ønskelista til festivalen i årevis og endelig gikk det i boks! 

Sting er en ekte multikunstner. Han har hatt roller i mer enn 15 filmer, skrevet bøker, drevet humanitær virksomhet gjennom sitt egetstiftede Regnskogfond og skrevet musikk til både film og teater. Mange av låtene til Sting er sterkt jazzinfluerte og han har ofte jazzmusikere med i bandet sitt. 

Tar med seg Shaggy som gjest

Shaggy og Sting har allerede gitt ut singelen «Don’t Make Me Wait», som er en forsmak på albumet de to artistene gir ut sammen i april. Albumet omtales som en hyllest av den karibiske musikken, som har inspirert dem begge. De to artistene vil opptre både hver for seg og sammen på konserten i Kongsberg. I tillegg til å fremføre låtene de to gjør sammen, vil de to artistene også utforske hverandres største hits. Shaggy ble for alvor kjent på 1990-tallet med monsterhit’en «Boombastic». Utover 2000-tallet har han hatt stor suksess med låter som «It Wasn’t Me», «Angel» og «I Need Your Love».

 

Adam Douglas varmer opp

Adam Douglas ble for alvor allemannseie da han vant NRK-suksessen Stjernekamp i høst. Med sin singer/songwriter-bakgrunn fra USA, har Adam Douglas spilt og samarbeidet med mange internasjonale storheter som Jon Bon Jovi, Larry Carlton og Robben Ford. Med en folkelige fremtoning, sterk tilstedeværelse på scenen og en unik soulstemme vant Adam Douglas NRK-satsningen Stjernekamp i høst, og ble for alvor kjent for et bredt publikum. 

Aldersgrense/TechnipFMC Teengig-område 

På Kirketorget vil det bli satt opp et eget rusfritt område uten aldersgrense – i samarbeid med vår generalsponsor TechnipFMC. På området vil det være egne toaletter og salg av alkoholfri drikke. På det øvrige konsertområdet er det 18 års aldersgrense. Foreldre som ønsker å være sammen med sine barn på rusfritt område må også kjøpe billett til dette området.

EKSTRA TRANSPORT:

NSB setter opp ekstra togavgang etter konserten i retning Drammen og Oslo. Avgang fra Kongsberg knutepunkt kl. 23.34. Billetter forhåndskjøpes i NSB-appen. (Avgangen vil bli synlig i appen nærmere festival). 

Konserttider:

18.00 Dørene åpner
19.00 Adam Douglas
21.00 Sting & Shaggy
23.00 Ferdig

Andre artister

Energimølla
Fredag 5. juli / Kl: 19:00

Veslemøy Narvesen

Energimølla
Onsdag 3. juli / Kl: 21:00

Gard Nilssen Acoustic Unity + Emmeluth & Møster

Kongsberg Musikkteater
Torsdag 4. juli / Kl: 21:00

John Scofield & Dave Holland Duo

Christians kjeller
Onsdag 5. juli / Kl: 20:30

Amund Maarud Trio

Jazzboksen
Onsdag 5. juli / Kl: 14:00

Jazzprat med Now’s the Time: Thomas Hylland Eriksen & David Murray

Gratis
Jazzboksen
Torsdag 6. juli / Kl: 12:00

Jazzprat med Now’s the Time

Gratis