08.07.2022 KL.18:30
Kirketorget
KR. 795,-

Stig Brenner / Astrid S / Ramón

Det er duket for ærlig, tankefull og oppløftende pop, når noen av Norges unge toppartister spiller trippelkonsert på Kirketorget!

Stig Brenner
Mot slutten av fjoråret la Stig Brenner aliaset Unge Ferrari på hylla og tok et steg videre. Han har siden debuten i 2015 toppet de norske hitlistene og blitt nominert til både P3 Gull og Spellemann. Med det nye albummet fra 2021 – «Hvite Duer, Sort Magi», har Stig Brenner kommet til et bedre sted enn han var før. Han har blitt tryggere, stødigere og mer tankefull. Albumet har blitt til i Marokko, Bergen, Stockholm, Roma, Tuddal og Oslo. På albumet finner vi låter som «Hull I Foten» med Siyabång, «Miserabel» med Marcus & Martinus og Larsiveli, «Når Alt Ikke Er Nok» med Molly Sandén og «Fri». Han har jobbet med produsenter og låtskrivere som Filip Kollsete, Aksel «Axxe» Carlson, Benjamin Folkvord Pedersen, P2J og AriPenSmith. Om albumet sier han; «Det er alltid uvant å vise frem skapningen man har pusset, skrudd og polert på så lenge. Mitt eneste ønske er at du tar deg god tid når du setter på dette albumet, la det leve la det puste la det gjøre sitt. Det er kanskje ikke noe for alle, men om det er mye for noen, er det alt for meg». Nå kommer Stig Brenner til Kongsberg Jazzfestival, hvor publikum kan se fram til å oppleve en tydelig røst i norsk musikk, og en elegant sjangerblanding av hip hop, R’n’B og pop. 

Astrid S
Med over 3 milliarder strømninger av hit-singler som ”Hurts so good”, “Think Before I Talk” og “Emotion”, 6 EP’er, utsolgte verdensturneer, og vinner av “Årets Spellemann” I 2018, har Astrid S uten tvil holdt seg travel. Hun har viktigst av alt peilet ut sin egen kurs, skrevet og produsert egne låter og regissert egne musikkvideoer til å ferdigstille debutalbumet «Leave It Beautiful» som ble sluppet i 2020. Musikken, sammen med hennes oppløftende energi har samlet millioner av følgere over alle de største sosiale medieplattformene på kryss og tvers av landegrenser – og den nyeste meritten på blokka er debuten som skuespiller, i rollen som «Askepott» i nyskapningen av den ikoniske «Tre nøtter til Askepott». I tillegg til å klima-kompensere turneene sine, har artist Astrid S også startet et eget selskap sammen med bærekraft-motehuset eco.logic. Selskapet, kalt By Astrid AS har som hensikt å produsere mer miljøvennlig merchandise og andre produkter og konsepter til Astrid sitt univers. Publikum kan se fram til å synge med på fengende melodier og fine tekster, når Astrid S inntar scenen på Kirketorget. 

Ramón
23 år gamle Ramón har allerede skapt et navn for seg selv. Tre EP’er og en rekke imponerende konserter har tiltrukket et bredt publikum, og de ærlige og sårbare tekstene har truffet en stadig voksende gruppe fans og følgere som kjenner seg igjen i Ramón sin åpenhet, både i musikken og livet. En av grunnene er selvsagt låtene hvor han forteller gjenkjennelige historier om usikkerhet, sorg, søken, kjærlighet og ensomhet- men samtidig er Ski-gutten elsket av fans og følgere for lite høytidelige humor videoer og vitser med en god dose selvironi på sosiale medier. Låta «Smil pent» fra Ep’en «SMILE PENT, STÅ I RO» som slapp i fjor høst lå som nummer 3 på topplistene i Norge, og de få konsertene pandemien har tillatt, har vært utsolgte med konstant allsang. Det hele nådde et nytt klimaks når Ramón 18. februar i år slapp `ok jeg lover ́ som satte ny norgesrekord med over 600000 streams første døgnet. Den gikk følgelig rett til topps på Top 50 på Spotify og VG-Lista Topp 20, strømmet til gullplate på den første uken. Nå skal han endelig ut på veien, og med seg tar han seg sitt fantastiske band som han har spilt med i flere år. De har en unik kjemi sammen på scenen, og leverer et brak av et show. Der 2021 ble en introduksjon til artisten og musikken, blir 2022 året Ramón på alvor ønsker å vise hva som bor i ham, i fansen og i prosjektet. Med debutalbumet på trappene er det bare å glede seg til fortsettelsen, og til konsert på Kongsberg Jazzfestival! 

 

Dørene åpner 17:30

Konsertstart: 18:30 

Både billetter til alkoholfritt område og 18+ område er tilgjengelige

JAZZ IS MORE // ARTISTER

SJEKK UT VÅRE ANDRE ARTISTER

JAZZ IS MORE // SPONSORER

VÅRE GODE SAMARBEIDSPARTNERE

JAZZ IS MORE //

NYHETSBREV

Ved å registrere deg godtar du at vi kontakter deg på epost. Eposten din blir kun benyttet ifm. Kongsberg Jazzfestival.