fredag 08.07.22
Kirketorget

Stig Brenner / Astrid S / Ramón

Det er duket for ærlig, tankefull og oppløftende pop, når noen av Norges unge toppartister spiller trippelkonsert på Kirketorget!

Konsertstart: 18:30 Pris enkeltbillett: 795,-

Stig Brenner
Mot slutten av fjoråret la Stig Brenner aliaset Unge Ferrari på hylla og tok et steg videre. Han har siden debuten i 2015 toppet de norske hitlistene og blitt nominert til både P3 Gull og Spellemann. Med det nye albummet fra 2021 – «Hvite Duer, Sort Magi», har Stig Brenner kommet til et bedre sted enn han var før. Han har blitt tryggere, stødigere og mer tankefull. Albumet har blitt til i Marokko, Bergen, Stockholm, Roma, Tuddal og Oslo. På albumet finner vi låter som «Hull I Foten» med Siyabång, «Miserabel» med Marcus & Martinus og Larsiveli, «Når Alt Ikke Er Nok» med Molly Sandén og «Fri». Han har jobbet med produsenter og låtskrivere som Filip Kollsete, Aksel «Axxe» Carlson, Benjamin Folkvord Pedersen, P2J og AriPenSmith. Om albumet sier han; «Det er alltid uvant å vise frem skapningen man har pusset, skrudd og polert på så lenge. Mitt eneste ønske er at du tar deg god tid når du setter på dette albumet, la det leve la det puste la det gjøre sitt. Det er kanskje ikke noe for alle, men om det er mye for noen, er det alt for meg». Nå kommer Stig Brenner til Kongsberg Jazzfestival, hvor publikum kan se fram til å oppleve en tydelig røst i norsk musikk, og en elegant sjangerblanding av hip hop, R’n’B og pop. 

Astrid S
Med over 3 milliarder strømninger av hit-singler som ”Hurts so good”, “Think Before I Talk” og “Emotion”, 6 EP’er, utsolgte verdensturneer, og vinner av “Årets Spellemann” I 2018, har Astrid S uten tvil holdt seg travel. Hun har viktigst av alt peilet ut sin egen kurs, skrevet og produsert egne låter og regissert egne musikkvideoer til å ferdigstille debutalbumet «Leave It Beautiful» som ble sluppet i 2020. Musikken, sammen med hennes oppløftende energi har samlet millioner av følgere over alle de største sosiale medieplattformene på kryss og tvers av landegrenser – og den nyeste meritten på blokka er debuten som skuespiller, i rollen som «Askepott» i nyskapningen av den ikoniske «Tre nøtter til Askepott». I tillegg til å klima-kompensere turneene sine, har artist Astrid S også startet et eget selskap sammen med bærekraft-motehuset eco.logic. Selskapet, kalt By Astrid AS har som hensikt å produsere mer miljøvennlig merchandise og andre produkter og konsepter til Astrid sitt univers. Publikum kan se fram til å synge med på fengende melodier og fine tekster, når Astrid S inntar scenen på Kirketorget. 

Ramón
23 år gamle Ramón har allerede skapt et navn for seg selv. Tre EP’er og en rekke imponerende konserter har tiltrukket et bredt publikum, og de ærlige og sårbare tekstene har truffet en stadig voksende gruppe fans og følgere som kjenner seg igjen i Ramón sin åpenhet, både i musikken og livet. En av grunnene er selvsagt låtene hvor han forteller gjenkjennelige historier om usikkerhet, sorg, søken, kjærlighet og ensomhet- men samtidig er Ski-gutten elsket av fans og følgere for lite høytidelige humor videoer og vitser med en god dose selvironi på sosiale medier. Låta «Smil pent» fra Ep’en «SMILE PENT, STÅ I RO» som slapp i fjor høst lå som nummer 3 på topplistene i Norge, og de få konsertene pandemien har tillatt, har vært utsolgte med konstant allsang. Det hele nådde et nytt klimaks når Ramón 18. februar i år slapp `ok jeg lover ́ som satte ny norgesrekord med over 600000 streams første døgnet. Den gikk følgelig rett til topps på Top 50 på Spotify og VG-Lista Topp 20, strømmet til gullplate på den første uken. Nå skal han endelig ut på veien, og med seg tar han seg sitt fantastiske band som han har spilt med i flere år. De har en unik kjemi sammen på scenen, og leverer et brak av et show. Der 2021 ble en introduksjon til artisten og musikken, blir 2022 året Ramón på alvor ønsker å vise hva som bor i ham, i fansen og i prosjektet. Med debutalbumet på trappene er det bare å glede seg til fortsettelsen, og til konsert på Kongsberg Jazzfestival! 

 

Dørene åpner 17:30

Konsertstart Ramón: 18:30 
Konsertstart Astrid S: 20:00
Konsertstart Stig Brenner: 21.45

Kirketorget har flere billettkategorier:

Hovedområde: 18-års aldersgrense:
Denne billetten gjelder kun for området med 18 års aldersgrense, og vil ikke gjelde for området med fri aldersgrense. Er du under 18 år må du kjøpe billett til området med fri aldersgrense.

Fri aldersgrense (ingen alkoholservering):
Denne billetten gjelder kun for alkoholfritt område, som har fri aldersgrense. Alle under 15 år må komme i følge med en voksen (18+). Alle som ønsker å oppholde seg her må ha billett til dette området.

Eget HC-område med plass til rullestoler og ledsagere.
Ledsager: Ledsagere til brukere med gyldig offisielt ledsagerbevis kan kjøpe ledsagerbillett. Billetten må vises sammen med gyldig offisielt ledsagerbevis.

Nattbusser: 
Vi har i år satt opp nattbusser natt til lørdag og natt til søndag, i samarbeid med VY. Nattbussene har avgang fra Kongsberg knutepunkt kl. 01.00 lørdag 9. juli og 01.00 søndag 10. juli. 

Bussen stopper på følgende stoppesteder: Darbu, Vestfossen, Hokksund, Steinberg, Mjøndalen, Gulskogen og Drammen

Billetter kjøpes via DENNE LENKEN eller som tilvalg på utvalgte sider hos Ticketmaster og koster 180,- inkl. avgift. Totalt tilgjengelige plasser per avgang er 300. 

Andre artister

Det andre teateret
Hemmelig spillested
Fredag 5. juli / Kl: 13:00 / 14:30 / 16:00

Det Andre Teatret: Alle. Alt. Alltid.

Det andre teateret
Hemmelig spillested
Lørdag 6. juli / Kl: 12:00 / 13:30 / 15:00

Det Andre Teatret: Alle. Alt. Alltid.

Krona Kino
Fredag 5. juli / Kl: 17:00

Barnivalfilm: Kalles Klättertre, Lærer Flukt, Herr Bom og silden og Gubben som ikke ville være voksen

Gratis
Krona Kino
Torsdag 4. juli / Kl: 17:00

Barnivalfilm: Robot Dreams

Gratis
Krona Kino
Onsdag 3. juli / Kl: 17:00

Barnivalfilm: SJEL

Gratis
Trollkarlen
Krona Kino
Lørdag 6. juli / Kl: 13:30

Jazzfilm: GEORG RIEDEL – MÄSTARENJAN JOHANSSON – TROLLKARLEN

Gratis