08.07.2023 KL.2359
Kongsberg kirke
KR. 525,-

MIDNATTSKONSERT: Sondre Lerche

En garantert unik konsertopplevelse når Sondre Lerche gjør midnattskonsert i stemningsfulle Kongsberg kirke!

Få kan måle seg med Sondre Lerche når det gjelder sceneenergi og tilstedeværelse.

Etter hektiske turneer i Europa og Nord-Amerika, og flere av landets største sommerfestivaler, gjør Sondre Lerche bare noen få eksklusive opptredener i 2023, og en av dem er midnattskonserten i Kongsberg Kirke. Dette kommer i kjølvannet av fjorårets aller mest  ambisiøse og kritikerroste album, «Avatars Of Love».  

Dobbeltalbumet mottok et ras av 6’ere da det ble sluppet i vår. NRK kalte platen «Et av tidenes beste norske album», mens også VG, Dagsavisen og Bergens Tidende ga terningkast seks. Nettavisen og Klassekampen beskrev «Avatars Of Love» henholdsvis som «en milepæl i norsk pop-historie» og «Sondre Lerches mesterverk». Lerche blir sammenlignet med artister som Cole Porter, Paddy McAloon, Leonard Cohen og Antonio Carlos Jobim.

Med et album så variert og mangfoldig som «Avatars Of Love», med nøkkelsanger som «Summer In Reverse», «Cut», og ti minutter lange «Dead Of The Night», samt en katalog av både hits og publikumsfavoritter er det duket for en konsert utenom det vanlige, fra en artist som har nådd sin absolutte kunstneriske topp, etter over 20 år i en usedvanlig rikholdig og allsidig karriere.

JAZZ IS MORE // ARTISTER

SJEKK UT VÅRE ANDRE ARTISTER

JAZZ IS MORE // SPONSORER

VÅRE GODE SAMARBEIDSPARTNERE

JAZZ IS MORE //

NYHETSBREV

Ved å registrere deg godtar du at vi kontakter deg på epost. Eposten din blir kun benyttet ifm. Kongsberg Jazzfestival.