01.07.2020 KL.19:00
Energimølla
KR. 550,-

Snarky Puppy

“Maybe you didn’t notice, but this is Snarky Puppy’s world, and the rest of us only live in it.» – The New York Times.

Snarky Puppy er et herlig musikerkollektiv med kulturelt mangfold av musikere fra hele verden. Bandets evige søken etter å utvikle seg kreativt og gleden de formidler når de opptrer sammen fanger et stadig større publikum, på tvers av sjanger-, smaks-, og aldersgrenser. Musikken er en blanding av jazz med elementer av funk, soul, hiphop og fusion. De har også opptrådt med artister som Snoop Dogg, Justin Timberlake og Erykahv Badu. Bandet er ledet av bassist, komponist og produsent Michael League.

 

Er du mellom 13 og 21 år? Sjekk ut Bizzy!

Ungdom bosatt i Buskerud i alderen 13-21 år får gjennom Bizzy kjennskap til et bredt kulturtilbud, og mulighet til å benytte seg av dette til en akseptabel pris gjennom rabatterte billetter. Formålet er å øke ungdommens bruk av lokale og regionale kulturtilbud. Bizzy skal også stimulere til flere, mer varierte og relevante tilbud for målgruppa. Bizzys viktigste funksjon er å gi relevant informasjon om hva som skjer for ungdom i fylket.

Opplev kultur, vær bizzy!

JAZZ IS MORE // ARTISTER

SJEKK UT VÅRE ANDRE ARTISTER

Last ned årets festival-app!

Lag ditt eget festivalprogram, hør på musikken, lagre dine favoritter og sikre deg billetter til dine favorittkonserter.

Om du har fjordårets app trenger du kun å oppdatere til 2019-versjonen!

Klikk her for å laste ned til iPhone, eller her for å laste ned Android-versjonen.

JAZZ IS MORE // SPONSORER

VÅRE SPONSORER

1.-4. JULI 2020
JAZZ IS MORE //

NYHETSBREV

Ved å registrere deg godtar du at vi kontakter deg på epost. Eposten din blir kun benyttet ifm. Kongsberg Jazzfestival.