UTSOLGT!
torsdag 08.07.21
Energimølla

Siril Malmedal Hauge

En av landets raskest voksende stjerner på jazzhimmelen.

Konsertstart: 19:00 Pris enkeltbillett: 350,-

Siril Malmedal Hauge er vokalist, instrumentalist, komponist og lyriker. Hun komponerer musikk som både beveger og fenger. Med røtter i jazztradisjonen og en sterk frasering er Siril er kjent for å være en god historieforteller som også tilpasser seg det instrumentalistiske.

Hun har allerede rukket å bli en av landets mest etterspurte vokalister gjennom flere prosjekter. I 2019 mottok hun prisen «årets jazztalent» på Moldejazz, og «sølvprisen» til japanske Jazz Ciritique Magazine for Best Jazz Vocal Album i 2018.

Hennes debutalbum «Uncharted Territory» mottok svært gode kritikker i pressen. Aftenposten omtalte henne som «En stemme for fremtiden», mens Dagsavisen omtalte plata som «Et svært overbevisende første soloalbum». Med Sirils vakre, klare og uttrykksfulle stemme, befinner låtene seg i et iørefallende landskap, men med en god dose finurligheter. Tekstene varierer fra tyngre til fjærlette tema og blir omtenksomt pakket inn, med knallsterke prestasjoner i alle ledd.

Med sin ferske utgivelse «Slowly, Slowly» plasserer Siril Malmedal Hauge seg blant tetsjiktet i norsk jazz, og planter foten enda dypere i jazzleiren. Til Energimølla kommer hun med et toppet lag bestående av noen av de mest aktive og etterspurte musikerne innenfor den yngre generasjonen utøvere. 

Siril Malmedal Hauge – vokal, mandolin
Martin Myhre Olsen – saksofoner
Torgeir Hovden Standal – gitarer
Kjetil André Mulelid – piano, orgel
Martin Morland – bass
Henrik Lødøen – trommer

Dørene åpner kl. 18:00
Konsertstart kl. 19:00

Refusjonsgaranti:
Det legges til å begynne med ut et begrenset antall billetter, men vil åpnes opp for flere dersom reglene tillater det. Skulle arrangementet bli avlyst pga restriksjoner som følge av Covid-19, er publikum garantert å få pengene tilbake.

Andre artister

Kongsberg kirke
Søndag 30. juni / Kl: 19:00

Kongsberg Storband og Anne-Carolyn Schlüter: Duke Ellington’s Sacred Concert

Privat Bar
Fredag 5. juli / Kl: 16:00

Ved porten til stillhetens skog: Et møte med Stian Carstensen og Lars Elling

Bildet er av 1624
Privat Bar
Torsdag 4. juli / Kl: 20:00

1624

Dette er et bilde av Swing'it
Privat Bar
Lørdag 6. juli / Kl: 16:00

Swing’it

Smeltehytta
Lørdag 6. juli / Kl: 14:30

Avanthagen: Marlies Debacker + Inga Stenøien + Moberg/Lien

Bildet er av Mall Girl
Privat Bar
Onsdag 3. juli / Kl: 22:30

Mall Girl