07.07.2018 KL.18.30
Jazzboksen
Gratis

Serendip: Live Sollid

Serendip er Norges Musikkhøgskoles egen jazzfestival – de viser frem det nyeste og heiteste som foregår i studentkretser for tiden!

Live Sollid er vokalist, låtskriver og komponist. Hun er aktiv i flere ulike musikalske prosjekter, vanligvis sammen med sin kjære live elektronikk, og har vært innom alt fra progrock til noise til reinspikka pop. I år skal hun blant annet slippe plate med bandene Fervent Mind og Tobis World, i tillegg til å gi ut en singel med soloprosjektet sitt.

Hennes minimalistiske låter fremføres som utstikkere i et ellers åpent og tidvis ambient landskap. Alene på scenen med en haug knotter og fadere tar hun oss med inn i en fengslende lydverden. Hun er inspirert av artister som Jon Hopkins, Elliott Smith, Radiohead og Steven Wilson.

Singelen «My Empty Apartment» ble sluppet 1. april 2017. Den ble blant annet spilt på Ruben på P3 og Stjernepose på P13. Ny Musikk Hver Dag omtalte den som «Minimalistisk pop gjort på utsøkt vis».

Låta «Temporary» har blitt anbefalt av studentmagasinet STOFF og P3 Urørt.

JAZZ IS MORE // ARTISTER

SJEKK UT VÅRE ANDRE ARTISTER

Last ned årets festival-app!

Lag ditt eget festivalprogram, hør på musikken, lagre dine favoritter og sikre deg billetter til dine favorittkonserter.

Om du har fjordårets app trenger du kun å oppdatere til 2019-versjonen!

Klikk her for å laste ned til iPhone, eller her for å laste ned Android-versjonen.

JAZZ IS MORE // SPONSORER

VÅRE SPONSORER

1.-4. JULI 2020
JAZZ IS MORE //

NYHETSBREV

Ved å registrere deg godtar du at vi kontakter deg på epost. Eposten din blir kun benyttet ifm. Kongsberg Jazzfestival.