04.07.2015 KL.18:00
Kirketorget
KR. Kr 620,-

Röyksopp + Highasakite

Elektronikasukssesen Röyksopp og popsensasjonen Highasakite inntar Kirketorget lørdag 4. juli. 

Braksuksessen Highasakite har i løpet av de siste par årene gått fra å være et indieband for de få innvidde, til å være en av landets mest ettertraktede popgrupper. Bandet, med vokalist Ingrid Helene Håvik i spissen, fikk i år to Spellemannspriser for sitt bejublede album ”Silent Treatment”, som for øvrig også var det mest strømmede norske album på WIMP i 2014. Highasakite har de siste par årene turnert landet rundt, spilt på små og store konsertscener og etter hvert toppet et høyt antall festivalplakater.

Siden Röyksopp ga ut sitt første album Melody AM i 2001, har pilene bare pekt oppover for duoen som mer enn noen andre har vært med på å sette norsk elektronika på det musikalske verdenskartet. Duoen har solgt millioner av plater, mottatt både MTV-award og Spellemannspriser, og toppet plakaten på flerfoldige festivaler i både Norge og utlandet i løpet av deres 15 år lange karriere, som har vært en utelukkende bragd både kunstnerisk og kommersielt. De siste årenes samarbeid med Robyn, Lykke Li, Susanne Sundfør og Karin Drejer har tatt Röyksopp ut til et enda større publikum.

Röyksopp er viden kjent for sine spektakulære livekonserter, spekkfulle av visuelle effekter og laserlys – og det spares heller ikke på kruttet når den norske elektronikaduoen kommer til Kirketorget for å avslutte 2015-utgaven av Kongsberg jazzfestival.

Med Highasakite og Röyksopp på scenen er det klart for årets fest på Kirketorget!

Tider for kvelden: 

18:00 Dørene åpner
20:00 Highasakite
22:30 Röyksopp

JAZZ IS MORE // ARTISTER

SJEKK UT VÅRE ANDRE ARTISTER

JAZZ IS MORE // SPONSORER

VÅRE GODE SAMARBEIDSPARTNERE

JAZZ IS MORE //

NYHETSBREV

Ved å registrere deg godtar du at vi kontakter deg på epost. Eposten din blir kun benyttet ifm. Kongsberg Jazzfestival.