04.07.2019 KL.14:00
Energimølla
KR. 300,-

LetterOne Rising Stars Jazz Award – Adrien Brandeis

Heftig latin-jazz fra ung franskmann!

Den svært allsidige pianisten og komponisten Adrien Brandeis ga ut sitt første album, ‘Euforia’ i 2018 – etter studiene ved Conservatory of Nice og Conservatoire de Paris med Robert Persi og Manuel Rocheman. Den unge, prisbelønte og svært allsidige pianisten er gjennomsyret av jazz, latin og afro-karibisk musikk, og streber etter å kombinere tradisjonell jazz med moderne påvirkninger.

Som vinner av «LetterOne» RISING STARS Jazz Award, vil Adrien være å se på 7 stor jazzfestivaler i Europa i sommer: Love Supreme, Leopolis Jazz Fest, Kongsberg Jazzfestival, Nice Jazzfestival, Umbria Jazz, Jazzopen Stuttgart og Heineken Jazzaldia San Sebastian

Adrien Brandeis – piano
Joachim Poutaraud – saksofon
Felix Joveniaux – trommer
Philippe Ciminato – perkusjon
Guillaume Leclerc – bass

 

Dørene åpnes ca kl. 13:30
Konsertstart kl. 14:00
Aldersgrense: 18 år

Ledsager med ledsagerbevis: trenger kun å kjøpe en plassbillett og betaler kun billettavgiften. Kontakt Ticketmaster for nærmere informasjon.

 

 

LetterOne ‘RISING STARS’ Jazz Award

Høsten 2018 kunne musikere sende inn bidrag for å bli vurdert til den årlige jazzprisen ‘RISING STARS’. Over 230 musikere var med i vurderingsprosessen som ble til 25 etter at de syv festivalene hadde avgitt sin stemme. Den endelige avstemningen ble utført av en profesjonell jury.

Juryen uttaler at det ikke var lett å velge ut én kandidat av de 25, men Brandeis overbeviste dem med sin fremragende musikalitet og nyskapende tilnærming. De er helt sikre på at vi vil høre mye av han i fremtiden. 

 

Foto: Patrick Martinau

 

FESTIVALPASS 2023 | Pris: 3 405-Gir adgang til alle festivalens konserter alle dager, forutsatt kapasitet. Billetten byttes inn i armbånd i vår salgsbod utenfor Quality Hotel Grand. Alle med festivalpass er sikret inngang på konsertene på Kirketorget. KJØP
FESTIVALPASS
2023 HER
JAZZ IS MORE // ARTISTER

SJEKK UT VÅRE ANDRE ARTISTER

JAZZ IS MORE // SPONSORER

VÅRE GODE SAMARBEIDSPARTNERE

JAZZ IS MORE //

NYHETSBREV

Ved å registrere deg godtar du at vi kontakter deg på epost. Eposten din blir kun benyttet ifm. Kongsberg Jazzfestival.