07.07.2023 KL.21:00
Kongsberg Musikkteater
KR. 690,-

Rickie Lee Jones

Rickie Lee Jones kommer til Kongsberg Jazzfestival!

I løpet av en imponerende karriere som spenner over nærmere fem tiår, innehar Rickie Lee Jones en unik status i moderne amerikansk populærmusikkhistorie.

Dobbel Grammy-vinner Rickie Lee Jones eksploderte i inn på pop-scenen i 1979 med «Chuck E.’s In Love». Hennes debutalbum «Ricky Lee Jones» ble produsert av studiolegendene Lenny Waronker og Russ Titelmann og høres ut som en udefinèrbar mix av jazz, pop og rock med Jones’ karakteristiske sopranstemme på toppen. 

Etter en karriere med flerfoldige albumutgivelser, hvor flere av dem har vært sterkt jazzinfluerte, kommer hun denne våren ut med plata Pieces of Treasure, som er et gjensyn med den legendariske produsenten Russ Titelman. Albumet vies i sin helhet til the American Songbook, og jazzartisten Rickie Lee Jones er mer fremtredende enn noen gang. Den første singelen «Just In Time» har blant annet med seg Mike Mainieri på vibrafon.

Til konserten i Kongsberg Musikkteater får publikum oppleve Rickie Lee Jones med band. Vi lover en eksklusiv opplevelse med en unik artist.

Billettsalget starter fredag 21. april kl. 09.00. 

Tider: 

20:00 Dørene åpnes
21:00 Konsertstart

Ekstra nattavganger med VY:

Det settes opp ekstra bussavganger mellom Kongsberg og Drammen/Oslo, og Kongsberg og Notodden. For mer info se under transport her eller på Vy.no

JAZZ IS MORE // ARTISTER

SJEKK UT VÅRE ANDRE ARTISTER

JAZZ IS MORE // SPONSORER

VÅRE GODE SAMARBEIDSPARTNERE

JAZZ IS MORE //

NYHETSBREV

Ved å registrere deg godtar du at vi kontakter deg på epost. Eposten din blir kun benyttet ifm. Kongsberg Jazzfestival.