09.07.2022 KL.21:30
Kongsberg Musikkteater
KR. 490,-

Richard Bona

Lørdag 9 juli får vi gleden av å oppleve en av verdens mest anerkjente bassister – Richard Bona, på Kongsberg Musikkteater!

Richard Bona er opprinnelig fra Kamerun, hvor han vokste opp i fattige kår, og lærte seg derfor å bygge egne instrumenter.  I 1987 flyttet han til Paris, og derfra videre til New York, hvor han har spilt med mange artister. Her kan nevnes Manu Dibango, Salif Keita og Didier Lockwood. Han ledet også Harry Belafontes band i 1998 før han turnerte som en del av Pat Methenys´ band i 2002. Den første plata under eget navn – Scenes from my life, kom i 1999. 

Han er en sann underholder, alltid i nær kontakt med publikum, og kombinerer på elegant vis og med stor sikkerhet afrikanske, europeiske og amerikanske musikktradisjoner. Ut over å være en eminent bassist, er Bona også en svært god sanger, og til sommeren, kan vi se fram til at han og hans orkester serverer oss funk, jazz og rytmikk på et særdeles høyt nivå. 

– Michael Lecoq, keyboard 
– Ciro Manna, gitar 
– Nicolas Viccaro, trommer 
– Alexandre Herichon, trompet 
– Richard Bona, bass & vokal 
 
Konsertstart: 21.30
Dørene åpner: 20.30
 

Vi har i år satt opp nattbusser natt til lørdag og natt til søndag, i samarbeid med VY. Nattbussene har avgang fra Kongsberg knutepunkt kl. 01.00 lørdag 9. juli og 01.00 søndag 10. juli. 

Bussen stopper på følgende stoppesteder: Darbu, Vestfossen, Hokksund, Steinberg, Mjøndalen, Gulskogen og Drammen

Billetter kjøpes via DENNE LENKEN eller som tilvalg på utvalgte sider hos Ticketmaster og koster 180,- inkl. avgift. Totalt tilgjengelige plasser per avgang er 300. 

 

30

JAZZ IS MORE // ARTISTER

SJEKK UT VÅRE ANDRE ARTISTER

JAZZ IS MORE // SPONSORER

VÅRE GODE SAMARBEIDSPARTNERE

JAZZ IS MORE //

NYHETSBREV

Ved å registrere deg godtar du at vi kontakter deg på epost. Eposten din blir kun benyttet ifm. Kongsberg Jazzfestival.