fredag 08.07.16
Gamle Norge

Red Hot!

Konsertstart: 23:30 Pris enkeltbillett: 300,-

Utsolgte dobbeltkonserter på Moldejazz de åtte siste åra, slå den!

OBS: Nytt tidspunkt 23:30!

Red Hot leverer forrykende konsertsett, med et vanntett komp i bunnen, en dynamisk og utadvendt blåserekke på scenekanten og «kraftpluggen» Knut Marius Djupvik i spissen for det hele. De har gjennom ti år opparbeidet seg stor popularitet, en trofast tilhengerskare og et solid live-rykte. I 2016 er de aktuelle med et rykende feskt album «Social Medicine» spilt inn hos Ocean Sound Recordings på Giske.

Med seg har de Øyvind Elgnes som gjest. Stemmen og frontfiguren bak Dance With a Stranger, går for å være en av Norges beste mannlige vokalister og formidlere. Elg er en veteran i musikkbransjen med over 40 års erfaring.

Med elleve mann i besetningen og ti års fartstid som profesjonelle musikere er Red Hot noe av et unikum i norsk musikkliv. Bandet, som har sin opprinnelse i Romsdal, har gjennom langstrakt og fokusert øvelse opparbeidet seg et solid live-rykte og stor popularitet i hjemlige kretser. I 2015 var Red Hot omsider klare med sin første rendyrkete langspiller, Social Medicine. Albumet er spilt inn hos Ocean Sound Recordings på Giske, og er blitt et representativt dokument for hva bandet står for både musikalsk og estetisk. Red Hot håper du vil ta runden på disse hjemmesidene for å få et bedre inntrykk av hvem de er og hva de gjør. «This is for you»…

«Jazzfestivalens folkefest!» – Romsdals Budstikke

Knut Marius Djupvik (vokal), Lars Petter Bjerkeset (sax), Runar Fiksdal (trombone), Pål Gunnar Fiksdal (trompet), Magnus Malmedal Drågen (trompet), Chriss Rune Olsen Angvik (gitar), Øystein Flemmen (gitar), Jørn Inge Frostad (bass), Anders Lillebo (keys), Kristoffer Tokle (trommer).

Andre artister

Skavangertun sykehjem
Torsdag 4. juli / Kl: 12:00

Gulljazz 2024

Gratis
Kongsberg kirke
Søndag 30. juni / Kl: 19:00

Kongsberg Storband og Anne-Carolyn Schlüter: Duke Ellington’s Sacred Concert

Privat Bar
Fredag 5. juli / Kl: 16:00

Ved porten til stillhetens skog: Et møte med Stian Carstensen og Lars Elling

Bildet er av 1624
Privat Bar
Torsdag 4. juli / Kl: 20:00

1624

Dette er et bilde av Swing'it
Privat Bar
Lørdag 6. juli / Kl: 16:00

Swing’it

Smeltehytta
Lørdag 6. juli / Kl: 14:30

Avanthagen: Marlies Debacker + Inga Stenøien + Moberg/Lien