lørdag 06.07.19
Jazzboksen

Program: Jazzboksen // lørdag

Sjekk ut programmet og ta turen innom Jazzboksen for å se morgendagens musikere!

Konsertstart: 14.00 Pris enkeltbillett: Gratis,-

Gratis

Utenfor vår ordinær festivalprogram har vi også konserter på Jazzboksen. Her arrangeres vi gratiskonserter hver dag, hele dagen – og gir studenter, semiprofesjonelle og amatører muligheten til å spille konsert for et bredt publikum.

Se opp, morgendagens jazzstjerner kan være å finne blant dette programmet. Tidligere har artister som Fieh, Frøy, Bendik Baksaas og Hilde Marie Holsen spilt på denne scenen.

 

AYKO // 14:00

AYKO lager elektronisk, episk pop, inspirert av artister som Aurora, Bon Iver og Jack Garratt. Til tross for sine inspirasjonskilder beveger hun seg stadig vekkfra den tradisjonelle elektropop-musikken inn i et unikt landskap fylt av utradisjonelle instrumenter og nye klanger.

 

TUUR // 15:30

Tidligere har TUUR vært et ukulelejazz-band som covrer kjente jazz-, og blueslåter. Nå lager bandet egen musikk i tillegg. Musikken beveger seg mellom jazz, pop, folk og vise. Vi har en forkjærlighet for små strengeinstrumenter og benytter blant annet ukulele, gitalele, bassukulele. TUUR er en vennegjeng som møttes som studenter i Volda og som har spilt sammen i flere, ulike settinger.

Som navnet tilsier er vi glade i å gå på tur og har spilt på flere DNT-hytter. I tillegg så har vi «tur» og får lov å spille på Kongsberg jazzfestival igjen!

 

Ask Carol // 17:00

Ask Carol spiller en slags grungy indie-pop-rock, og liker godt å blande sjangere. Med to gitarer, trommer og fuzz-synth, er de et multitaksende band som ikke redd for å utfordre musikalske grenser. Musikken kan få deg til å tenke på band som The Kills, Jack White eller Blood Red Shoes, og til og med mer poppa artister som Twenty One Pilots, The XX og Lana Del Rey.

 

ísa // 19:00

ísa er et ungt band som befinner seg et sted midt i krysningspunktet mellom, postrock, jazzrock, ambient- og indiemusikk. Tekstene dreier seg rundt eksistensielle opplevelser i det å vokse opp, og kompliserte tankerekker man aldri kommer til bunns i. Gruppa jobber kollektivt og med stor tilstedeværelse, for å skape noe vakkert og unikt, og for å gi noe helt spesielt til publikum; med store friheter hos hver utøver, i tillegg til store arrangementer og særegne låter.

 

Laura Perrudin // 21:30

Med sin spesialbygde kromatiske elektriske harpe låter hun som et digert band. Alene på scenen lager hun herlige beats med harpen og et helt arsenal av laptoper, lydeffektpedaler og multitrack loops!

Franske Laura Perrudins musikk er en herlig blanding av jazz og elektronika. Et ganske spesielt uttrykk av en syngende harpist! Selv om hun opptrer solo låter det stort. Vi oppdaget henne på Festival Jazz International Rotterdam og bare måtte presentere henne i Norge! Jazz med en snev av Sundfør og Joni Mitchell.

 

Merk at det er fri aldersgrense i Festivalgata frem til 20:00!

 

Jazzboksen er åpen alle dager under festivalen, sjekk ut resten av programmet: 

 

[event id=»16334″]

[event id=»16337″]

[event id=»16339″]

 

[festivalpass]

Andre artister

Det andre teateret
Hemmelig spillested
Fredag 5. juli / Kl: 13:00 / 14:30 / 16:00

Det Andre Teatret: Alle. Alt. Alltid.

Det andre teateret
Hemmelig spillested
Lørdag 6. juli / Kl: 12:00 / 13:30 / 15:00

Det Andre Teatret: Alle. Alt. Alltid.

Krona Kino
Fredag 5. juli / Kl: 17:00

Barnivalfilm: Kalles Klättertre, Lærer Flukt, Herr Bom og silden og Gubben som ikke ville være voksen

Gratis
Krona Kino
Torsdag 4. juli / Kl: 17:00

Barnivalfilm: Robot Dreams

Gratis
Krona Kino
Onsdag 3. juli / Kl: 17:00

Barnivalfilm: SJEL

Gratis
Trollkarlen
Krona Kino
Lørdag 6. juli / Kl: 13:30

Jazzfilm: GEORG RIEDEL – MÄSTARENJAN JOHANSSON – TROLLKARLEN

Gratis