torsdag 04.07.19
Festivalgata

Program: Festivalgata // torsdag

Konsertstart: 11.00 Pris enkeltbillett: Gratis,-

Gratis

I samarbeid med Quality Hotel Grand ønsker vi publikum velkommen til å kjenne på festivalstemningen i Jazzgata. Her er det gratis konserter hele dagen, og DJ’s ut i de sene nattetimer.

 

AVLYST: Shan // 12:00

Gripende tekster, stramme groover og progressive melodier utgjør det familiære uttrykket til Shan. Musikken er sterkt preget enkeltindividenes musikalitet og personlighet. Låtene bærer preg av tidløshet og uforutsigbarhet, med sterke dynamiske hendelsesforløp, men samtidig er det nærmest umulig å ikke bli dratt inn i universet og energien Shan skaper på scenen.

 

Bøttehuene // 13:30

5 ungdommer fra Kongsberg Kulturskole er klare for Kongsberg Jazzfestival. Gjennom året deltar de på UngJam på Musikkhuset Energimølla. Musikken spenner fra pop, funk, rock og litt jazz – men med alltid godt humør.

 

Kongsberg Storband // 15:00

Bandet gir deg en variert meny av toner og rytmer. Vi beveger oss fra høyenergi funk og rock til myke ballader – fra Latin-Amerika til Afrika. Med et aldersspenn fra 17 til 70+ får unge talenter blomstre blant gråhårede veteraner fra det lokale jazzmiljøet. Vi gleder oss over at «klekkeriet» fremdeles virker!

 

Gamekingz // 16:30

Gamekingz er en hiphop / rap gruppe fra Drammen og Oslo. Trioen begynte å lage musikk sammen i 2011, har lenge vært lokale livefavoritter i Drammen og levert bra med sine energiske oppredninger og kruttsterke låter.

 

Pauline Skoglund-Voss // 18:00

Paulin Voss Band spiller pop musikk med influenser fra både jazz og klassisk musikk. Paulins fløyelsmyke vokal kles i lekre arrangementer som ivaretas av cello, kontrabass, piano og trommer, for ikke å glemme nydelige vokalharmonier av bandets medlemmer.

 

Vacation Mode // 19:30

Vacation Mode leverer deilige rytmer, funky beats og dype tekster. Gjennom musikken er målet å skulle gi et avbrekk fra hverdagen og heller la publikum skli rett inn i feriemodus.

 

DJ Ole K // 21:00

Ole K har vært DJ rundt om i Norge siden slutten av nittitallet! Han spiller en salig blanding av soul, funk, yacht rock, disco og pop. Ikke for sært, ikke for streit, men meget dansevennlig.

 

Merk at det er fri aldersgrense i Festivalgata frem til 20:00!

 

Festivalgata er åpen alle dager under festivalen, sjekk ut resten av programmet: 

 

[event id=»16362″]

[event id=»16366″]

[event id=»16369″]

 

[festivalpass]

Andre artister

Christians kjeller
Lørdag 6. juli / Kl: 15:00

Poesioasen: Ingrid Olava

Fotograf Carsten Stolzenbach
Energimølla
Lørdag 6. juli / Kl: 13.00

Zanussi 4

Fotograf Martin Rustad Johansen
Kongsberg Musikkteater
Lørdag 6. juli / Kl: 18:00

Susanna «Baudelaire & Oslo Sinfonietta»

Christians kjeller
Torsdag 4. juli / Kl: 21:30

Rita Engedalen

Energimølla
Fredag 5. juli / Kl: 23:59

KNOWER

Sølvsalen
Torsdag 4. juli / Kl: 17:30

Per Zanussi: Liminal Beings (bestillingsverk)