03.07.2019 KL.12.00
Festivalgata
Gratis

Program: Festivalgata // onsdag

I samarbeid med Quality Hotel Grand ønsker vi publikum velkommen til å kjenne på festivalstemningen i Jazzgata. Her er det gratis konserter hele dagen, og DJ’s ut i de sene nattetimer.

 

Ary Morais // 12:00 

Ary Morais presenterer stiler som coladera, morna, batuque og funana, en blanding av tradisjonell og moderne musikk fra Kapp Verde, som har påvirket han i løpet av hans karriere. Musikken er autentisk, fengende, dansbar, emosjonell, og full av tropisk varme og glede.

 

Denver Jazz Club // 13:30

Dette stemningsfulle jazzbandet har tatt turen helt fra Denver for å være med oss. Bandet består av syv unge lovende musikere som sammen har gjestet en meget god og håndfull jazzfestivaler og jazzklubber over store deler av Europa og USA. 

 

Bandworkshop // 15:00

Årets bandworkshop er klare for konsert! Kongsberg er kjent for å dyrke frem mange dyktige musikere, og vi tror at jazzfestivalen og workshopen er en viktig årsak til dette. På workshopen blir det lagt vekt på å jobbe gehørbasert og instruktørene vil gir delakerne undervisning i improvisasjon. Les mer om workshopen?

 

ØB 7 // 16:30

ØB7 spiller jazz i grenselandet mellom bebop/cool, tette septettarrangementer av låter fra kjente jazzutøvere/komponister som Donald Byrd, Oliver Nelson, Clifford Brown, J.J. Johnson, Kenny Dorham, Benny Golson og Horace Silver. Samtlige i bandet har i andre gruppesammenhenger (Per Høglend sextett, Nice fake), spilt flere ganger ved Kongsberg Jazzfestival, og ØB7 har spilt på ulike jazzklubber og konsertarenaer.

 

Kongsberg Storband // 18:00

Bandet gir deg en variert meny av toner og rytmer. Vi beveger oss fra høyenergi funk og rock til myke ballader – fra Latin-Amerika til Afrika. Med et aldersspenn fra 17 til 70+ får unge talenter blomstre blant gråhårede veteraner fra det lokale jazzmiljøet. Vi gleder oss over at «klekkeriet» fremdeles virker!

 

Way Down the Rainbow // 19:30

Way Down the Rainbow ble til på musikklinja på Kongsberg i 2016. Med utgangspunkt i psykedelisk rock, grunge og rock-ballader gjør de sin egen greie ut fra hvordan de føler og har det – med et mål om å spre glede rundt seg!

 

Salsafest med Son Candela // 21:00

Son Candela er et solid og veletablert salsaband med erfarne musikere fra Chile, Peru, Cuba og Norge.

 

 

Festivalgata er åpen alle dager under festivalen, sjekk ut resten av programmet: 

 

 

FESTIVALPASS 2019 | Pris: 3 395,-Gir adgang til alle festivalens konserter alle dager, forutsatt kapasitet. Billetten byttes inn i armbånd i vår salgsbod utenfor Quality Hotel Grand. Alle med festivalpass er sikret inngang på konsertene på Kirketorget. KJØP
FESTIVALPASS
2019 HER

 

JAZZ IS MORE // ARTISTER

SJEKK UT VÅRE ANDRE ARTISTER

Last ned årets nye festival-app!

I år lanserer vi en ny festival-app for både iPhone og Android-mobiler.

I appen kan du bla gjennom programmet, lagre favoritter og lytte til årets artister.

Dersom du åpner for push-varsler vil du blant annet kunne motta eksklusive tilbud i løpet av festivalen.

Klikk her for å laste ned til iPhone, eller her for å laste ned Android-versjonen.

JAZZ IS MORE // SPONSORER

VÅRE SPONSORER

3.-6. JULI 2019
JAZZ IS MORE //

NYHETSBREV

Ved å registrere deg godtar du at vi kontakter deg på epost. Eposten din blir kun benyttet ifm. Kongsberg Jazzfestival.