03.07.2019 KL.12.00
Festivalgata
Gratis

Program: Festivalgata // onsdag

I samarbeid med Quality Hotel Grand ønsker vi publikum velkommen til å kjenne på festivalstemningen i Jazzgata. Her er det gratis konserter hele dagen, og DJ’s ut i de sene nattetimer.

 

Ary Morais // 12:00 

Ary Morais presenterer stiler som coladera, morna, batuque og funana, en blanding av tradisjonell og moderne musikk fra Kapp Verde, som har påvirket han i løpet av hans karriere. Musikken er autentisk, fengende, dansbar, emosjonell, og full av tropisk varme og glede.

 

Denver Jazz Club // 13:30

Dette stemningsfulle jazzbandet har tatt turen helt fra Denver for å være med oss. Bandet består av syv unge lovende musikere som sammen har gjestet en meget god og håndfull jazzfestivaler og jazzklubber over store deler av Europa og USA. 

 

Kongsberg Storband // 15:00

Bandet gir deg en variert meny av toner og rytmer. Vi beveger oss fra høyenergi funk og rock til myke ballader – fra Latin-Amerika til Afrika. Med et aldersspenn fra 17 til 70+ får unge talenter blomstre blant gråhårede veteraner fra det lokale jazzmiljøet. Vi gleder oss over at «klekkeriet» fremdeles virker!

 

ØB 7 // 16:30

ØB7 spiller jazz i grenselandet mellom bebop/cool, tette septettarrangementer av låter fra kjente jazzutøvere/komponister som Donald Byrd, Oliver Nelson, Clifford Brown, J.J. Johnson, Kenny Dorham, Benny Golson og Horace Silver. Samtlige i bandet har i andre gruppesammenhenger (Per Høglend sextett, Nice fake), spilt flere ganger ved Kongsberg Jazzfestival, og ØB7 har spilt på ulike jazzklubber og konsertarenaer.

 

Bandworkshop // 18:00

Årets bandworkshop er klare for konsert! Kongsberg er kjent for å dyrke frem mange dyktige musikere, og vi tror at jazzfestivalen og workshopen er en viktig årsak til dette. På workshopen blir det lagt vekt på å jobbe gehørbasert og instruktørene vil gir delakerne undervisning i improvisasjon. Les mer om workshopen?

Way Down the Rainbow // 19:30

Way Down the Rainbow ble til på musikklinja på Kongsberg i 2016. Med utgangspunkt i psykedelisk rock, grunge og rock-ballader gjør de sin egen greie ut fra hvordan de føler og har det – med et mål om å spre glede rundt seg!

 

Salsafest med Son Candela // 21:00

Son Candela er et solid og veletablert salsaband med erfarne musikere fra Chile, Peru, Cuba og Norge.

 

Merk at det er fri aldersgrense i Festivalgata frem til 20:00!

 

Festivalgata er åpen alle dager under festivalen, sjekk ut resten av programmet: 

 

 

FESTIVALPASS 2023 | Pris: 3 405-Gir adgang til alle festivalens konserter alle dager, forutsatt kapasitet. Billetten byttes inn i armbånd i vår salgsbod utenfor Quality Hotel Grand. Alle med festivalpass er sikret inngang på konsertene på Kirketorget. KJØP
FESTIVALPASS
2023 HER

 

JAZZ IS MORE // ARTISTER

SJEKK UT VÅRE ANDRE ARTISTER

JAZZ IS MORE // SPONSORER

VÅRE GODE SAMARBEIDSPARTNERE

JAZZ IS MORE //

NYHETSBREV

Ved å registrere deg godtar du at vi kontakter deg på epost. Eposten din blir kun benyttet ifm. Kongsberg Jazzfestival.