03.07.2015 KL.17:00
Gamle Kongsberg kino
KR. kr 345,-

Poesioasen: Knut Hamsun med Bjørn Sundquist og Jan Gunnar Hoff

To nordnorske veteraner innen scenekunst og musikk møtes på Kongsberg jazzfestival for å tolke en av våre største forfattere. Gjør deg klar for en intens og kraftfull forestilling med skuespillerikonet Bjørn Sundquist på scenen og Spellemannpris-nominerte Jan Gunnar Hoff  bak tangentene.  

Forestillingen ble satt opp for første gang i 2009 i forbindelse med Hamsunjubileet, og har høsten 2014 spilt for fulle kulturhus i Nord-Norge. Forestillingen tar utgangspunkt i Knut Hamsuns eneste diktsamling, ”Det vilde kor”, sammen med Jan Gunnar Hoffs spesialkomponerte musikk.

Nå får publikummet på Kongsberg endelig anledning til å få med seg denne jubelforestillingen!

Bjørn Sundquist kan uten overdrivelse kalles Norges mest anerkjente skuespiller og er en kjær skikkelse for de aller fleste etter å ha medvirket i rekordmange filmer, tv-serier og teaterstykker helt siden 1970-tallet.

Jan Gunnar Hoff mottok i 2014 norsk jazz høyeste utmerkelse Buddy-prisen for sin lange fartstid som pianist, komponist og professor. I 2014 ga han ut den kritikerroste plata ”Fly North” som nylig ble nominert til Spellemannsprisen, og som publikum på Kongsberg fikk gleden av å høre live på jazzfestivalen i sommer.

Nordnorsk formidlingskunst!

https://vimeo.com/104628499

JAZZ IS MORE // ARTISTER

SJEKK UT VÅRE ANDRE ARTISTER

Last ned årets festival-app!

Lag ditt eget festivalprogram, hør på musikken, lagre dine favoritter og sikre deg billetter til dine favorittkonserter.

Om du har fjordårets app trenger du kun å oppdatere til 2019-versjonen!

Klikk her for å laste ned til iPhone, eller her for å laste ned Android-versjonen.

JAZZ IS MORE // SPONSORER

VÅRE SPONSORER

1.-4. JULI 2020
JAZZ IS MORE //

NYHETSBREV

Ved å registrere deg godtar du at vi kontakter deg på epost. Eposten din blir kun benyttet ifm. Kongsberg Jazzfestival.