08.07.2022 KL.15:00
Christians kjeller
KR. 370,-

Poesioasen: Kjartan Fløgstad Band

Kjartan Fløgstad Band gjester poesioasen.

Til poesioasen er vi i år stolte av å kunne presentere Kjartan Fløgstad Band. Bandet består av forfatter Kjartan Fløgstad, forfatter og journalist Tom Stalsberg, bassist og sanger Steinar Raknes i tillegg til mannen med rytmeinstrumentene Odin Staveland.

KFB må ikke forveksles med KGB, men de satser på verdensherredømme fra Murmansk i nord til Sauda i vest. I sør er de usikre og i øst tror vi på Finnskogen etter midnatt.

KFB tar utgangspunkt i Fløgstads poetiske tekster, samlet i boka SANDHARPESONGAR (Gyldendal 2018), med nylaget musikk av Raknes. En salig miks av kortreiste og langreiste toner fra amerikanske jukebokser, landskappleik og buskspel, jazzklubb og blues-bule og katedral og høyfjell.

Forfatterne vil også skrive noen nye tekster om aktuelle og høyst uaktuelle temaer. Fløgstad er i skrivende stund ute med den kritikerroste romanen, DUE OG DRONE (Gyldendal 2019) som det vil bli et lett bokbad av i tillegg til konsert med sang, opplesninger, skrømt, alvor og kanskje et og annet ordspill.

 

Kjartan Fløgstad – forfatter

Tom Stalsberg – forfatter

Steinar Raknes – bassist og vokal 

Odin Staveland – perkusjon 

JAZZ IS MORE // ARTISTER

SJEKK UT VÅRE ANDRE ARTISTER

JAZZ IS MORE // SPONSORER

VÅRE GODE SAMARBEIDSPARTNERE

JAZZ IS MORE //

NYHETSBREV

Ved å registrere deg godtar du at vi kontakter deg på epost. Eposten din blir kun benyttet ifm. Kongsberg Jazzfestival.