fredag 07.07.17
Kirketorget

Nico & Vinz / Gabrielle / Matoma / Unge Ferrari & Tomine Harket

Konsertstart: 18:00 Pris enkeltbillett: 750 / 450 (Teengig),-

Fire av Norges største hitleverandører inntar Kirketorget for å gi deg en festkveld du sent vil glemme! På scenen står Nico & Vinz, Gabrielle, Matoma og det nye stjerneskuddet Tomine Harket & Unge Ferrari.

Nico & Vinz har herjet på hitlistene i hele verden med låter som ”Am I Wrong” og ”That’s How You Know”. De har opptrådt på store amerikanske talkshow som Ellen og Jimmy Fallon, og delt scene med verdensstjerner som Usher, Taylor Swift, Nicki Minaj og One Direction. Til tross for stor suksess ute i den store verden, er det ingenting som slår Nico & Vinz på hjemmebane – forvent et forrykende show!

Gabrielle har levert en rekke landeplager som har rotert tungt på radio. Vi nevner i fleng ”Ring meg”, ”Bordet” og SKAM-hit’en ”Fem Fine Frøkner”. Etter en liten pause fra rampelyset er Gabrielle nå tilbake med låta ”Vekk meg opp”. Gabrielle utstråler en råhet, attitude og selvsikkerhet mange artister kan misunne henne. Vi gleder oss til allsang på Kirketorget!

Matoma har i løpet av kort tid blitt en av de største eksportvarene innen norsk musikk. Med millioner av avspillinger på strømmetjenester hver måned og utsolgte konserter over hele verden har det vært vanskelig å ikke legge merke til Matoma de siste årene. Matoma er kjent for sin danseorienterte tropical house musikk. Han har gjort stor suksess med remix av Notorious B.I.G.-låta ”Old Thing Back” og med låter som ”Running Out” med Astrid S, ”Paradise” med Sean Paul og ”All Night” med The Vamps.

Med singler som «Hvis Du Vil» og «»Nostalgi3Millioner», streamingtall i millionklassen, tung radiorotasjon og utsolgte konserter overalt har TOMINE HARKET & UNGE FERRARI vist seg som to av landets mest spennende artister!

Aldersgrense/TechnipFMC Teengig-område 

På Kirketorget vil det bli satt opp et eget rusfritt område for ungdom mellom 13 og 18 år – i samarbeid med vår generalsponsor TechnipFMC. Vi oppfordrer foreldre til å hente ungdommene ved utgangen etter konserten. På området vil det være egne toaletter og salg av alkoholfri drikke. På det øvrige konsertområdet er det 18 års aldersgrense. Det er lov for foreldre/foresatte å være med sine ungdommer inn på Teengig-området, men alle over 18 år må kjøpe ordinær billett til fullpris.  

Spilletider

  • 19:00 Tomine Harket & Unge Ferrari
  • 19:50 Gabrielle
  • 21:00 Nico & Vince
  • 22:30 Matoma

NSB setter opp ekstra tog Kongsberg – Oslo

NSB setter opp ekstra tog fra Kongsberg til Oslo natt til lørdag 8. juli kl. 01:00 og natt til søndag 9. juli kl. 01:00. Det anbefales å kjøpe billett på forhånd til disse avgangene via NSB-appen. 

 

 

Andre artister

Dette er et bilde av Cezinando, Lemaitre og Synne Vo
Kirketorget
Torsdag 4. juli / Kl: 19:00

Cezinando / Lemaitre / Synne Vo

Bilde av Thurston Moore
Energimølla
Lørdag 6. juli / Kl: 23:59

Thurston Moore Group

tekstbilde særingfest
Smeltehytta
Fredag 5. juli / Kl: 19:30

Særingfest fredag: 4 konserter!

tekstbilde særingfest kongsberg jazzfestival 2024
Smeltehytta
Torsdag 4. juli / Kl: 21:30

Særingfest torsdag: Phil Minton & Veryan Weston

Dette er et bilde av jazzparaden på Kongsberg Jazzfestival
Barnivalparken
Mandag 1. juli / Kl: 10:00

Bandworkshop

dette er et bilde av musikerne under jazzmesse på Kongsberg Jazzfestival 2024
Kongsberg kirke
Onsdag 3. juli / Kl: 21:00

Jazzmesse

Gratis