08.07.2017 KL.13:00
Energimølla
KR. 300,-,-

Nacka Forum

Enhver konsert med det svensk-danske bandet Nacka Forum imøteses med store forventninger. Nå kan denne fargerike kvartetten høres på Energimølla!

Jonas Kullhammar bor i Stockholmsforstaden Nacka, og Nacka Forum er et svært kjøpesenter med stort vareutvalg, men det vareutvalget jazzbandet Nacka Forum har å by på, er nesten like variert og utvilsomt mye mer fristende for musikervenner. I løpet av en konsert med Nacka Forum besøker vi både Afrika, Skandinavia, bebop-land og Ornette Colemans jaktmarker – og mye mer. Det musikalske uttrykket er alltid fylt av hete og temperatur, uansett om det er første mai-liknende kampsanger eller vemodig vakre ballader som bobler ut fra scenen. Alle som har opplevd den danske trommeslageren Kresten Osgood, vet at der han romsterer, blir det aldri kjedelig! Trompeteren Goran Kajfes og bassisten Johan Berthling er blant Skandinavias beste jazzmusikere. Selvfølgelig er de med i Nacka Forum!

Jonas Kullhammar (saxofon), Goran Kajfes (trompet), Johan Berthling (bass), Kresten Osgood (trommer)

NB! Begrenset antall sitteplasser!

JAZZ IS MORE // ARTISTER

SJEKK UT VÅRE ANDRE ARTISTER

Last ned årets festival-app!

Lag ditt eget festivalprogram, hør på musikken, lagre dine favoritter og sikre deg billetter til dine favorittkonserter.

Om du har fjordårets app trenger du kun å oppdatere til 2019-versjonen!

Klikk her for å laste ned til iPhone, eller her for å laste ned Android-versjonen.

JAZZ IS MORE // SPONSORER

VÅRE SPONSORER

1.-4. JULI 2020
JAZZ IS MORE //

NYHETSBREV

Ved å registrere deg godtar du at vi kontakter deg på epost. Eposten din blir kun benyttet ifm. Kongsberg Jazzfestival.